Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a numit o comisie pentru a verifica dacă firmele implicate în accidentul din Ungaria soldat duminică cu 14 morţi au respectat prevederile privind autorizarea şi licenţierea, omologarea şi inspecţia tehnică a vehiculelor.

Controlul a început marţi şi se va încheia vineri, iar la final comisia îi va prezenta ministrului un raport şi propuneri de măsuri.



Integral pe Mediafax



Comentarii

berceosu Ar fi interesant sa o faca peste o luna,poate alfla adevaru legat de spaga data lui branza william shakespeare de carbunesti,cand se plimba el la diaspora din brief(scurtatura)de cretinii cu microbuze 8+1 care baga 15-18 romani si-i plimba prin UE.De-abia astept sa vad ce zice puscariasu pus la RAR de besescu,cum sta spaga....

1 noiembrie 2011 20:57

A.Pop Observatii: - Microbusul avea 9 locuri si calatoreau in el 14 persoane. Din cauza greutatii suplimentare, nu putea face manevre de evitare - Soferul microbusului nu era odihnit - Soferul TIR - ului nu era odihnit - Aproape toate tahografele TIR-urilor romanesti sunt "manipulate" - Daca soferul roman refuza sa plece in cursa, indiferent de motivul invocat (si real) este dat afara - Salariul soferului de schimb este ipartit intre soferul unic si patron (cardasie) - Organe de control - mai mult de forma - Amenzi foarte "comestibile"

1 noiembrie 2011 19:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.