Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un mitocan ajuns ministru a trăit aceeași dramă. A fost uns ca secretar de stat la Ministerul Culturii. Umflat, arogant, cam prostan, omul nu-și căra nici geanta. Venea șoferul, un fel de țipțer care i-o căra, deschizînd drumul înaintea lui și încercînd să-și primească șeful cu ușa liftului deschisă. Necazul venea cînd liftul zăbovea pe la 10-11 și sosea cu întîrziere. Mitocanul culturii se roșea ca un corcodan și cînd se deschidea ușa liftului începea să țipe la liftieră:

– Tu, nesimțit-o, iar ai stat de povești pe la opt!?
Peste un an, umflatul era pe liber. Nu tu post, nu tu șofer, nu tu funcție. Dar mai avea nevoie de cîte o hîrtie de la același Minister al Culturii.
Iată portretul umflatului făcut de liftieră după un an, la o reîntîlnire întîmplătoare:
– Nesimțitul ăla care mă înjura cînd mă prindea singură în lift și zicea că put a venit acum cu ”sărutmîinile”și cu ”ce mai faci, doamna Leana? Sper că îți mai aduci aminte de mine?”.

Integral pe CotidianulComentarii

LUP Hoo! Ptruu! gloabe rezistace terciuite, tabarati sa-l linsati pe ziaristul Nistorescu, care, nu face decat sa exprime cu talent, opinia majoritatii romanilor lucizi - care nu consuma iarba si prafuri, despre bolsevica&stalinista din poza, cunoscuta sub numele de Kovesi. Femeia asta, cand a avut Legea sub talpi, a inculpat si condamnat, fara probe si dovezi concrete, niste cetateni din opozitie, sau, care au dat-o in gat. Protocoalele cu SRI, ilegale si condamanabile, intr-un Stat de Drept, ale nu va sta in gat, bai, gloabelor ?!

10 ianuarie 2019 8:18

Darius Valkov, agent sovietic As da o muie unui postac P$D, dar nu lui Ecce Kurrupt. Pute a cacat

9 ianuarie 2019 21:12

solo Nistorescu scria si alte articole ca de exemplu https://www.cotidianul.ro/cantarea-americii/...Pe vremea aia cauta sa-si spele "rufele murdare". Poate intre timp i s-a amintit de perioada in care era turnator la securitate, student fiind la filologie. Intre timp uitase ce-a facut in tinerete. Asa mi-a zis mie Buduca, un fost coleg de-a lui, ziarist si el. E drept ca Buduca era profesor la un liceu din Chisineu-Cris.

9 ianuarie 2019 19:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.