Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă beneficiază din nou protecție de la Serviciul de Pază și protecție. Decizia premierului vine la un an după ce Liviu Dragnea i-a cerut să renunţe la acesta, pe motiv că şeful SPP e omul statului paralel. E vorba de generalul Lucian Pahonţu.

JURNALUL NAȚIONAL susține că măsura se datorează preluării preşedintiei Consiliului UE, în condiţiile în care liderii europeni care vor veni in România vor beneficia protectia ofiterilor SPP. Pe 31 ianuarie 2018, Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, saluta decizia premierului şi a membrilor Cabinetului de a renunţa la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), precizând că nu a fost o decizie politică.

Nu este clar dacă protecția SPP este una permanentă sau doar la reuniunile în contextul preluării președinției Consiliului UE, afirrmă ANTENA3.

Ceilalţi miniştri care fac parte din CSAT vor avea parte de SPP, mai puţin Carmen Dan (Interne) şi Gabriel Leş (Apărare), care sunt protejaţi de serviciile de infromaţii interne ale celor două ministere. ADEVĂRUL precizează că preşedinţii celor două Camere, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea, nu au făcut solictare pentru protecţia SPP, susţin sursele citate

Pe de altă parte, anunță NAȚIONAL, premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă, miercuri, la începutul ședinței de guvern. Dăncilă a spus că România ”devastează” state puternice, referindu-se la devansare. ”România se situează pe locul șapte în ceea ce privește dinamica exporturilor totale, devastând… de… devansând state puternice precum Franța cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia, cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

O altă gafă este remarcată de senatoarea Alina Gorghiu, care a publicat pe pagina de Facebook invitaţia primită de la Guvern pentru concertul care marchează debutul preşedinţiei României la Consiliului UE. În aceasta fiind solicitată confirmarea prezenţei până la 8 ianuarie 2018, nu 2019, anunță ROMÂNIA LIBERĂ.
„Uite prostie! Primesc azi o invitaţie pentru concertul care va avea loc mâine la Ateneul Român, pentru a marca debutul Preşedinţiei României la Consiliul UE. Mi se cere să confirm prezenţa până la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesioniştii" din Cabinetul Dăncilă nu cunosc nici măcar anul în care preluăm preşedinţia rotativă!?

În acest timp, liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară încă de pe data de 2 ianuarie seara, în jurul orei 20.00, de pe terminalul deținut de Țiriac Air, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească, au declarant, citate de COTIDIANUL, surse aeroporturare. Potrivit acestora, Dragnea ar fi plecat însoțit de iubita lui, Irina Tănase și de încă o persoană pe ruta București-Sofia-Verona. Avionul a aterizat la Sofia.

Potrivit unor surse, Dragnea ar fi plecat mai departe de la Sofia cu Turkish Airlanes până la Istanbul și de acolo într-o destinație exotică, insulele Maldive. Liderul PSD și-a delegat în această lună atribuțiile de la Camera Deputaților lui Florin Iordache, dar Codrin Ștefănescu a susținut săptămâna trecută că nu va pleca din țară. Ștefănescu a spus la B1 TV că Liviu Dragnea nu a plecat și nu va pleca în insulele Maldive, așa cum s-a zvonit în ultima perioadă. Cert este că de la începutul acestui an, Dragnea nu a avut nicio ieșire publică.

CURENTUL constată că și cu cu sechestru pe avere, Liviu Dragnea a plecat în vacanță cu un avion privat. Liviu Dragnea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, are sechestru asigurător şi poprire asigurătorie până la concurenţa sumei de 127.547.366 de lei “asupra tuturor bunurilor mobile şi immobile. În aceste condiții, totuși, liderul PSD, Liviu Dragnea, a plecat din țară. Nu e clar cine plătește costurile deplasării cu avionul. Conform posturilor de știri Antena 3 și România TV care au calculat costul transportului în cazul extrădării lui Nicolae Popa o oră cu avionul privat costă 4.000 de EURO.

EVENIMENTUL ZILEI  susține că Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, urmează să aibă o întrevedere, vineri, cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit programului oficial al liderului european. Întrevederea are loc în contextul în care Colegiul Comisarilor se află în România pentru a participa la evenimentul de lansare a președinției române a Consiliului Uniunii Europene.  Dragnea ar fi plecat din țară încă din a doua zi a noului an și nu este sigur dacă va participa la întrevederea cu președintele CE.


Comentarii

Victor Și uite cum Liderul Partidului de Superromani superpatrioți PSD-ist, Liviu Dragnea își ia juna iubită blondină să i-o tragă în Maldive la pescuit oceanic de pește spadă....Noaptea este Romeo cu Julieta....Ziua este Bătrînul si marea....Un pulemec cu aere de mare strateg ce înloc să asculte cuvîntarea magnifică a lui Donald Tusk fuge ca un laș tocmai cînd era nevoie de el....Și limbriciul ăsta laș vrea să conduca Romania ca președinte și să faca o curvuliță primă doamnă...

11 ianuarie 2019 11:56

Ecce ruble " trei fenomene ale timpului: invazia verticală a bar­barilor (expresia e a lui Rathenau), domnia proştilor, trădarea oamenilor cumsecade. Primul: năvălesc nu barbarii din alte continente ci, de jos în sus, derbedeii. Barbarii aceştia preiau locurile de conducere. Al doilea: au sosit – pur şi simplu, în sensul cel mai categoric – proştii şi inculţii la putere şi în ciuda tuturor legilor economice şi tuturor regulilor politice fac prostii, ca nişte ignoranţi ce se află. Al treilea: în loc de a se împotrivi, oamenii cumsecade adoptă expectative binevoitoare, se fac că nu văd şi nu aud, pe scurt trădează. Nu-şi fac datoria. Imparţialii şi încrezătorii înregistrează şi tac. Sunt cei mai vinovaţi”. Nicolae Steinhardt

10 ianuarie 2019 18:19

Ecce Kurrupt, tipicul gaozar dragnist, pshihopat, sordidi si imbecil PSD, partid fara securisti... Ce gluma proasta~

10 ianuarie 2019 17:28

@Celui de mai jos Nene, ești călător în timp?! Vremea PDSR-ului a fost pe când cu lupii ai albi! Între timp au devenit portocalii, pe urmă cu dungi sau fără, dar cu stele. Tot felul de stele. Galbene pe albastru, albe pe albastru și albastre pe alb, dar cu un număr diferit de colțuri.

10 ianuarie 2019 17:05

Ecce Kurrupt, gaozar dragnist, ventilator cu cacat platit de ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti Am trait s-o vad si pe asta, PDSR-istii facandu-i securisti pe cei din opozitie.

10 ianuarie 2019 15:30

Căcatu-i căcat și-n ziua de Sfintele Paști! Avu tovarașa „Veorica”, care altminteri are o dicție excelentă, o mică bâlbă la cuvântul mai puțin uzitat de bobor, „devansat”, bâlbișoară pe care o corectă în aceeași secundă, iar arhanghelii căcatului intrară în fibrilație din toate goarnele lor securist, lăbărale și #rezistace! Dacă o prindeau cu gafe din alea babane, cu răsunet mondial, de talia atentatului de la Colectiv, sau a șparlelilor de case cu acte false, sau cele vreo 1400 de privatizări locative dubioase, e-heei, ce-o mai mânca DNA-ul cu fulgi cu tot, câte acuzații de înaltă trădare mai bubuiau în capul sărmanei „Veorica”! Prin urmare, cum spuneam, porcu-i porc și căcatu-i căcat. Mă întreb ce trebuia să-i facă Radioul național unei crainice de înaltă clasă a sa, care, din dorința de a da solemnitate maximă unui anunț, a produs o bâlbă uluitoare, dar și amuzantă. Trebuia să anunțe un reportaj dintr-o țară foarte respectată peste tot în lume. Reportajul făcea parte dintr-un ciclu intitulat „Țări și popoare”, iar în ziua respectivă era prezentată Japonia. Ei bine, distinsa crainica a tras aer în piept și a anunțat solemn: ȚĂRI ȘI JAPOARE - PAPONIA! Deci, ce să-i fi făcut conducerea radioului? S-o împuște?!

10 ianuarie 2019 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.