Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O femeie de 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinută pentru omor, după ce şi-a înjunghiat mortal concubinul, cadavrul acestuia fiind găsit în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul suspectei.

"Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea suspectei pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Din cercetările efectuate până în prezent, rezultă că aseară, în jurul orelor 21,20, a fost sesizat prin 112 faptul că a izbucnit un incendiu la un apartament dintr-un bloc situat în municipiul Târgu-Jiu, pe strada Comuna din Paris, este vorba despre apartamentul în care locuia suspecta. În acele împrejurări a decedat victima, iar din constatările medico-legale preliminare rezultă că decesul victimei s-a datorat unor plăgi înjunghiate în zona gâtului, existând legătură de cauzalitate directă cu decesul, deci nu din cauza incendiului a murit, ci din cauza acelor plăgi înjunghiate", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, Cristina Ciobanu.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.