Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis îi va primi, vineri, la Palatul Cotroceni, pe membrii Comisiei Europene (Colegiul Comisarilor), în contextul preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, începând cu 1 ianuarie 2019.
Cu acest prilej, şeful statului va avea şi o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.
Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, subiectul discuţiilor va fi legat de Preşedinţia României la Consiliul UE, cu accent pe principalele dosare europene pe care ţara noastră le va gestiona în această perioadă.
Şeful statului va sublinia că exercitarea pentru prima dată de către România a Preşedinţiei rotative a Consiliului UE va reprezenta o bună oportunitate pentru a reafirma angajamentul în favoarea consolidării proiectului european, precizează sursa citată.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Victor Am ramas acum și fară Jupînul Dragnea care taman azi cînd vin mai marii europeni in București la Ateneu și ar fi fost nevoie și de el a taiat-o ca un patriot ce este la Verona cu ibovnica, juna blondină cu 30 de ani mai tînără....Mai vede ziua balconul Julietei iar noaptea o face pe Romeo în chiloți...Și n-a plecat oricum decît cu un avion inchiriat de la sîrbi...Nu s-o fi fost plătit transportul de Ghiță....sau de Trezorierul PSD Mircea Draghici din banii veniți de la Guvern via PSD-u....adică din banii prostimii din taxe și impozite....că de aici se alimentează partidele cu fonduri...din bugetul țării...ăla de ar trebui sa faca autostrăzi,școli,spitale, etc...

10 ianuarie 2019 10:47

Domnule George ai dreptate. Dar iata ce manipulare face Latrina3: Pe ultimul sondaj pentru alegerile prezidențiale Iohannis e cotat cu 35% la presedintie. Ce titrează Ant3? "65% dintre români nu-l doresc pe Iohannis"! Hahahaha! E frumos nu? Adevarul lor vazut din alt unghi!

9 ianuarie 2019 18:19

George N-are domnule ce discuta cu Dancilă...Ce vreți cănd î-i răspunde doar cu Ehe ! Ehe !,,,,Macar Iohannis este educat, cizelat, prezentabil, elegant, cunoaște la perfecție multe limbi străine, sportman, apreciat și primit in Cancelariile Occidentale...Ce să comunice Domnul Jean-Claude Juncker cu Madam Dăncilă ?..cînd și să-l aștepte la Aeroport data trecută n-a fost înstare...Nu mai zic și de trogloditul de Dragnea ce are interzis la Bruxelles și Strasbourg...

9 ianuarie 2019 17:20

Irina Tanase, curva traditionala a lui Dracnea Lui Dragnea i-o sug doar eu.

9 ianuarie 2019 17:13

v Ghiolbanis vezi cind vine Junkers, sa-i dai o palinca buna de 45 de grade, tinuta in butoi de dud si un vin bun de care vrei, ca la noi sint multe podgorii cu produse de calitate (nu ca tine). Sa-ti iei notite si sa indeplinesti intocmai "dispozitiile" pe care ti le da.

9 ianuarie 2019 16:55

Ecce Kurrupt Imi place sa sug carnatul. Sunt Conchita Wurst a PSD. Ti-o sug gratis daca ai carnet rosu.

9 ianuarie 2019 16:24

COMUNISTU ' @Cu Johannis castigam in Europa si-n America, cu Dracnea pierdem - te-ai uitat in oglinda ianainte sa postezi?! Intreb ca sa stiu daca vazut pe prostul care a postat tampenia de mai jos....

9 ianuarie 2019 15:58

Cu Johannis castigam in Europa si-n America, cu Dracnea pierdem Sashii provin din Germania si Luxemburg. Johannis vorbeste acelasi dialect al limbii germane ca si sasul Junker.

9 ianuarie 2019 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.