Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Revenirea Simonei Halep în circuit nu avea cum să fie ușoară. Chiar dacă a pierdut, evoluția ei sugerează mai degrabă că forma de odinioară nu e de neatins. Hernia de disc nu e o răceală, iar ritmul în sportul de performanță nu e precum mersul pe bicicletă. Pentru că ceea ce i-a lipsit Simonei contra lui Ashleigh Barty a fost ritmul.

E adevărat că până și noi, telespectatorii, l-am căutat pe Darren Cahill în tribune în unele momente, așteptând discursul acestuia, din care Simona să se inspire și să schimbe jocul în favoarea ei. De altfel, Halep probabil și-a imaginat la un moment dat ce ar fi sfătuit-o australianul: să nu o lase să scape pe adversară, să caute mai multe unghiuri. Nu a fost departe de a întoarce meciul în favoarea ei, în setul doi, dar împinsă de public australianca a găsit ieșirea de fiecare dată din situațiile limită.

Integral pe RepublicaComentarii

UNFORGIVEN Da, retragerea lui Warren Cahill spune totul despre diagnosticul si perspectivele Simonei. Si afirmația asta o fac cu durere, caci sunt un admirator nu un "hater". PS: Sper din tot sufletul ca viitoarele ei rezultate sa ma contrazică !

9 ianuarie 2019 14:12

Cum?! Don Juan-ul răscopt nu era prin tribune?! I-a interzis nevăstuica de nevastă-sa? Păi, deh! Oricum, Simona nu va prinde turul al 3-lea nici la Melbourne. Dacă nu are liber în primul tur, probabil nu-l prinde nici pe al doilea. Uitați măreția acesteia! De altfel, după ce-și face plinul, cine este nebuna (sau nebunul) să alerge ca disperata/ul după orice minge de dragul unor cretini ce mănâcă semințe pe margine?

9 ianuarie 2019 12:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.