Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruţa Kovesi a oferit lămuriri, miercuri dimineaţă, după ce a atacat la CEDO decizia de revocare din funcţia de şef al DNA. Fosta şefă de la DNA s-a prezentat la Parchetul General şi le-a declarat jurnaliştilor prezenţi că demersul său nu vizează obţinerea unor despăgubiri şi nici nu urmăreşte repunerea pe funcţie.

„Nu e vorba de bani, nu am cerut asta pentru obţinerea unor despăgubiri. E o chestie de principiu. Mi-au fost încălcate anumite drepturi fundamentale: dreptul la apărare, la un proces echitabil. Într-o procedură în care eu nu eram parte, nu am fost citată şi nu am avut dreptul să îmi fac apărarea, mi s-a aplicat sancţiunea revocării de către CCR, cu toate că în legea CCR această sancţiune nu e prevăzută. E o chestiune de principiu. Mai mult, a fost o decizie definitivă, ea nu poate fi atacată.

Integral pe AdevărulComentarii

COMUNISTU ' Socotitorule, ti-ai luat MUIE de la gura la cur. Te-ai pus cu cine nu trebuie. " IO" macar, n-am terminat nic clasa III-a, dar tu, desteptu ' pulii, ti-ai luat-o de nu mai poti vorbi. Uneori, e bine sa nu te bagi in apa, ca o sa constanti ca-i uda. Prostovaneeeeee.....

10 ianuarie 2019 15:59

@Socotitorul. Reiau forma corectă!!! (Scuze!) Mă boule, tu ești fost inginer și fost profesor de tehnologie de „șicoală” profesională. De aci convingerea că ceea ce știi tu este de neclintit, că oricine zice altceva, este o loază analfabetă! Ți-am mai explicat că că în cazul „mă-ti - mă-tii”, deși DOOM-ul recomandă cea de a doua variantă, alți grămătici demonstrează că forma „mă-ti” este cea corectă. Aici avem fenomenul fonetic de contragere ÎN SILABĂ NEACCENTUATĂ. Dacă accentul ar cădea pe silaba finală, s-ar scrie cu doi de „I”, cum este cazul pluralului nearticulat „copii”, ce primește al treilea „i” (copiii) la forma articulată. De asemenea, româna având o scriere fonetică, se scrie „mă-ti” deoarece aici se aude un singur „i”, la fel ca în „mami”, „tati” sau englezecul „beibi” (de la „baby”). Repet, în silabă neaccentuată se aude un singur „i”. In silabă accentuată apare încă un „i” semivocalic, ca în „copii”, „scorpii”, etc. In cuvinte precum „pace”, la genitiv-dativ, se mută accentul pe silaba finală și a devenit mai întâi „păcei”, apoi „păcii”, cu doi de „i”. Foma arhaică cu „-ei” o regăsim cu o tulburătoare valoare poetică la Eminescu: „Atunci te chem; chemare-MI asculta-VEI?” În „chemarea-MI” avem forma contrasă cu -MI silabă finală naccentuată, deci cu un „i”, iar în „asculta-VEI” silaba finală accentuată cu forma arhaică din cazul „păCEI” în diftong. Pricepi, Socotitorule? Limba e un organism viu. Evoluează, nu ca dimensiunea țolului sau pasul filetului...

10 ianuarie 2019 7:35

erată Citește „de aci convingerea ...” Am tăiat ceva aici și am tăiat prea mult. Scuze!

10 ianuarie 2019 7:27

@Socotitorul Mă boule, tu ești fost inginer și fost profesor de tehnologie de „șicoală” profesională. De convingerea că ceea ce știi tu este de neclintit, că oricine zice altceva, este o loază analfabetă! Ți-am mai explicat că că în cazul „mă-ti - mă-tii”, deși DOOM-ul recomandă cea de a doua variantă, alți grămătici demonstrează că forma „mă-ti” este cea corectă. Aici avem fenomenul fonetic de contragere ÎN SILABĂ NEACCENTUATĂ. Dacă accentul ar cădea pe silaba finală, s-ar scrie cu doi de „I”, cum este cazul pluralului nearticulat „copii”, ce primește al treilea „i” (copiii) la forma articulată. De asemenea, româna având o scriere fonetică, se scrie „mă-ti” deoarece aici se aude un singur „i”, la fel ca în „mami”, „tati” sau englezecul „beibi” (de la „baby”). Repet, în silabă neaccentuată se aude un singur „i”. In silabă accentuată apare încă un „i” semivocalic, ca în „copii”, „scorpii”, etc. In cuvinte precum „pace” la plural se mută accentul pe silaba finală și a devenit mai întâi „păcei”, apoi „păcii”, cu doi de „i”. Foma arhaică cu „-ei” o regăsim cu o tulburătoare valoare poetică la Eminescu: „Atunci te chem; chemare-MI asculta-VEI?” În „chemarea-MI” avem forma contrasă cu -MI silabă finală naccentuată, cu un „i”, iar în „asculta-VEI” silaba finală accentuată cu forma arhaică din cazul „păCEI” în diftong. Pricepi, Socotitorule? Limba e un organism viu. Evoluează, nu ca dimensiunea țolului sau pasul filetului...

10 ianuarie 2019 7:24

Socotitorul @ analfabetului care nu stie ca se scrie ma-tii. De aia ii sare in aparare analfabetei D Du-te in cratima ma-tii, analfabet ce esti! De un milion de ori ti-am spus ca n-ai scoala. Degeaba! Te dai p'acilea foarte destept cu toate numele posibile si imposibile ( kurrupt, konchita wrust.......). Nu vezi cat esti de prost? De ani de zile iti spun asta, numai ca tie nu-ti pasa. Iti schimbi nickname-ul cum vrei si stai toata ziua pe comentarii. Prostovan te-a facut ma-ta. Altceva mai bun n-ai de facut? Vezi ca este o vorba: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa si primesti....

9 ianuarie 2019 18:14

@kurului kakat si rupt Bolnavul psihic si dereglatul sexual ce sta toata ziua cu Pizda lu ma-sa ( Conchita) in gura si cu carnatul cel mare a lui Dragnea, zis si Pula (Wurst) in cur, de i s-a ciuruit sfincterul si a ajuns Kurrupt nu se da batut, bate-l-ar Dumnezeu sa-l bata de nenorocit! Sper ca blestemele sa se prinda si prin internet! Ca sa fie el destept, desi-i un bou fara pereche, scrie pizdulicea spaniola cu K, de parca n-am sti noi incotro bate nemernicul. Lasa ca va vedem noi dupa alegeri. Rusia te asteapta. In Siberia au mai fost romani. Poate vrei sa vezi si tu cat de bine au dus-o.

9 ianuarie 2019 17:52

v Chiovesoaica este un caz tipic de om "al puterii" care este inlocuita din diverse motive, dar nu vrea sa plece, acuma isi da seama ca i s-au incalcat unele drepturi (cum facea ea deobicei) si in final, daca reuseste va cere si despagubiri banesti.

9 ianuarie 2019 17:07

@Constandache Maricel Urechistule, prezintă-te urgent la un oculist de urechi, care să-ți pună aparate de auzit la urechi, aparate la ochi de citit corect și aparate la creieraș de înțeles măcar minimal ce auzi, sau ce citești. Măh cretinule, când spui despre pesedei că „sunt monștri creați de somnul NAȚIUNII”, parafrazezi fără să vrei titlul unui tablou al lui Francisco Goya intitulat „Somnul RAȚIUNII naște monștri”. Știu, o să zici că ai deformat intenționat această celebră sintagmă pentru a-i insulta mai cu foc pe pesedei, dar insulți de fapt națiunea din care faci parte împreună cu tot neamul tău, cu moșii și strămoșii tăi! Ori te cheamă cumva Werner, Braunner, Schweltschmerz sau Hitler, ci nu Constandache? În acest caz, hm, te înțeleg.

9 ianuarie 2019 12:56

@Ăstuia de mai jos cu „troll plătit de Rusia” Bă vițelule căpiat, tu ai supt ceva lapte de la boul matur Băse? Că asta a vorbit de cedarea unui pic din suveranitatea națională cu prilejul semnării Tratatului de la Lisabona. Mare vizionar fiind (vă amintiți cum spunea că „România nu are nevoie de autostrăzi”!) a vorbit și despre necesitatea Uniunii Statelor Europene. De asemena, grăbind spre ideal a cedat un pic de tot suveranitatea Românie. Acum avem alt „vizionar”, care ne susține din răsputeri statul de slugă a măreței UE, la rândul său slugă a imperiului colonial nazist. Să vezi drăcia dracului și să nu crezi, Uniunea deplină a Europei nu este decât un pas spre Nouă Ordine Mondială, mult râvnită de Oculta Rozalie! Prin urmare, vitellinule cretin, du-te rapid în născătoarea mă-ti și mai cujetă!

9 ianuarie 2019 12:38

Aa, ți-au fost încălcate „unele” drepturi fundamentale? Dar tu care te-ai băligat cu tonele peste drepturile altora ce p.m. ai facut? Nici să nu-ți treacă prin cap, analfabeta dracului (ca juristă), o revenire măcar în procuratură! Locul tău este, pe termen luuung, la Târgșor, apoi la spații verzi.

9 ianuarie 2019 12:23

Ecce Kurrupt, troll platit de Rusia Mai cur rupt, Curtea Constitutionala a hotarat ca Romania sa cedeze un pic din suveranitatea ei prin intrarea in UE. Facand parte din UE, aderi la un set de valori si norme, pisha-m-as in gura ta de homosexual homofon psihopat si pestifelic.

9 ianuarie 2019 12:12

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică Legea Mioritică nu se pupă bine în bot cu arianusul eurovizionar al lui Konchita Wurst?! Preacinstita Fecioară își plânge de milă cică ca să-i ajute pe procuriștii care încă se mai joacă de-a Inchiziția să prindă kuraj și să facă treabă bună în continuare la Direcția Neprihănirii Arianusului, pas cu pas tot înainte cu kuru... A ținut să facă și procurista expirată un gest simbolic precum cel al Inamicului Public nr 1 însă pe invers. Gestul ei din păcate are fix valoarea trofeului câștigat de Cristian Homobuci la concursul Cântarea României.

9 ianuarie 2019 10:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.