Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actualul interimar la șefia DNA, Anca Jurma, a decis să se retragă din această funcție, iar procurorul general Augutin Lazăr a fost nevoit să aleagă un nou interimar.

Potrivit DC News, Călin Nistor va prelua conducerea interimară a DNA.


Comentarii

falsificatoru` de...probe URAAAAAAAAA....!!!! Ne-am....scos !!!!

9 ianuarie 2019 11:58

ALEXANDRU LAPUSNEANU O cutuma romaneasca spune : "din lac in put" sau "cine se aseamana se aduna"! Acesta este "PORTOCLA" de Pitesti! Dosarele fabricate de acest exponent al gruparii de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romaneasca a fost promovat in functie urmare a epurarilor politice :promovate" de DNA - Servicviul Teritorial Pitesti pe vremea acestuia! Nu exista nicio deosebire intre acesta, Onea, Portocala, Man, Deca, etc! Ieri madam Jurma spunea "Sa ajuns prea departe!" Oare de ce nu doreste sa spuana si sa marturiseasca cine sunt calaii cetatenilor romani de rand, haituiti, hartuiti si epurati prin fabricarea de dosare penale pentru inchipuite fapte de coruptie, la comanda gruparii de tip mafiot si criminal, care au determinat aceasta situatie? De ce JUSTITIA ROMANA DECENTA SI RESPONSABIAL nu doreste sa-si asume greselile celor care au folosit lupta anticoruptie in interesul propriu si al gruparii de tip mafiot si criminal care-i foloseste pentru a stapani Romania? RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

8 ianuarie 2019 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.