Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, prezidează, marţi, reuniunea Consiliului Afacerilor Generale, de la Bruxelles. Partea română va prezenta priorităţile privind Preşedinţia Consiliului UE şi stadiul discuţiilor privind cadrul financiar multianual.

„Mâine (marţi-n.r) voi participa la Bruxelles la prima reuniune a Consiliului Afacerilor Generale (CAG - n.r.) prezidată de către România. Este şi prima reuniune ministerială prezidată de către ţara noastră. Unul din subiectele de pe agendă va fi prezentarea de priorităţi, altul va fi prezenarea cadrul financiar multianual”, a declarat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Guvern.

Integral pe MediafaxComentarii

Prioritatile europene ale Romaniei Aministia si gratierea, nu? Eventual o hotarare favorabila la Curtea Europeand e Justitie in proaspata actiune deschisa de Dragnea in chestiunea Tel Drum (dupa modelul practicat pe malurile Dambovitei, va schimba completuri de judecata si la CEJ, pana iese unul de-i convine)

8 ianuarie 2019 10:07

Geo Cum să conduci cu succes Consiliul UE timp de 6 luni cănd Liderul partidului de la guvernare se bate cu UE in Tribunale Internționale ?!?...Unde ești Madamo Dancilă ce implorai pe toata lumea la Înfrațire si Unitate pe timpul celor 6 luni....Dar interesul TelDrum-ului este mai important pentru unii decăt interesul Romaniei...

8 ianuarie 2019 9:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.