Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis, a semnat, luni, decretele miniştrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale.

- Decret pentru desemnarea domnului Eugen Orlando Teodorovici, ministrul finanțelor publice, ca viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administrației publice, interimar;

- Decret pentru desemnarea doamnei Rovana Plumb, ministrul fondurilor europene, ca ministru al transporturilor, interimar.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis luni preşedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniştrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, în urma refuzului şefului statului de a-i numi pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici în aceste funcţii.

„Am propus desemnarea miniştrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi şi Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiţii. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluţii definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcţii”, a spus prim-ministrul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Viorica Dăncilă a avut o discuție telefonică cu Președintele, iar Iohannis și-a exprimat acordul cu privire la interimari.


Comentarii

Victor @v & @alupigus Dragilor, cred ca știți că GHIOLBANIS (cum î-i ziceți voi:::) este stabil in sondaje pe primul loc la 35 % iar Marele Luptător al Luminii Dragnea este stabil la maximum 5 %...de răd si găinile de el....Marele Lider al Marelui Partid...la 5 % intenție de vot....și așa-i de cănd l-au ales în fruntea PSD...

8 ianuarie 2019 9:32

Carmen Dan- o Udrea mai stearsa, dar la fel de curva v, pisha-m-as pe creierul tau de postac bolshevic spalat la creier, Johannis n-a lipsit nici o zi de la serviciu. Dracnea, in schimb, e campion la chiul, futu-ti mortii ma-tii de handicapat.

8 ianuarie 2019 7:13

v Asa ceva "nu pot sa cred". Dvs l-ati pus la asa o munca pe Ghiolbanis, a trebuit sa semneze doua decrete, "incredibil". Dupa "atita munca", merita si el un concediu, o deplasare la Sibiu, sa i se plinga lui Carmecita cum l-au pus astia "la munca"

7 ianuarie 2019 23:56

alupigus DEMISIA PRESEDINTELUI TRADATOR DE ETNIE GERMANA ,DUSMAN AL ROMANILOR !

7 ianuarie 2019 23:20

Carmen Dan- o Udrea mai stearsa, dar la fel de curva Beizadeaua lu Rovana Plumb are bolid de 250.000 de euro. Sotul are contracte pt deszapeziri si asfaltari..

7 ianuarie 2019 21:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.