Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis președintelui Klaus Iohannis propunerile de interimari la ministerele Transporturi și Dezvoltare Regională, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici.

Astfel, Dăncilă spune că dorește să fie asigurată continuitatea activității în cele două domenii, și în contextul preluării președinției Consiliului UE. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, este propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Integral pe HotnewsComentarii

v Oare de ce nu i-a trimis d-na PM, propunerile initiale, ca se pare ca Ghiolbanis nu poate refuza de doua ori aceiasi oameni. Ii dati prilejul sa faca circ in tara asta, pe care nu o respecta deloc.

8 ianuarie 2019 0:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.