Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De câteva zile, presa occidentală nu contenește în a descrie puterea din România în termeni foarte duri, dar foarte corecți, de altfel: nu e nicio surpriză pentru noi să aflăm că suntem conduși de niște infractori, al căror singur scop politic e să scape de brațul legii, chiar tăindu-l și amputând astfel statul de drept în România. Ceea ce ne poate surprinde, pentru o clipă, este să descoperim acuratețea cu care presa din toate marile capitale occidentale redă situația din România, precum și unitatea de abordare a temei: da, aflăm că toată lumea știe cine sunt Dragnea și Dăncilă, un sforar corupt și o figurantă.

Mai aflăm că manipulările primitive ale presei și televiziunii de partid au un public foarte restrâns, public needucat și captiv, ale cărui dimensiuni sunt limitate. Nu există practic nicio posibilitate pentru Antena3, RomâniaTV și alte canale de propagandă să influențeze un public mai larg, în România și, mai cu seamă, în afara țării. Stilul brutal, linșajul și lipsa de profesionalism nu se pot dezvolta în spațiul mediatic al unor societăți care dezvoltă o conștiință critică în privința informațiilor din presă.

Integral pe RepublicaComentarii

Grigore Acesti postaci PSD-iști,obser ca in ultima vreme va-ți radicalizat total....Dar ce poți zice cand i-l auzi pe Mentorul vostru Codrin Ștefanescu că = Vom merge (ei,PSD-iștii), la rupere de oase !... Î-l vom suspenda si pe Iohannis, Vom da si OUG pentru Grațiere si Amnistie,Vom da si OUG de modificare a Codurilor penale, etc...etc...Si Toni Greblă pe alt post clama aceleași monstruozitați....Dragilor NePSD-iști, Vanzatori de țară, Tradători, NePatrioți, Sorosiști, Securiști, din Statu Paralel, #rezistaci, #văvedem-iști NE AȘTEAPTĂ VREMURI GRELE ca vin alde Codrin Ștefănescu, Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Rădulescu Mitralieră, Valcov, Grapini (Toți unul și unul !) cu alde Dragnea in frunte SĂ NE RUPĂ OASELE....

8 ianuarie 2019 9:05

v Ma Mihali si adeptii lui Ghiolbanis, daca Dragnea, Tariceanu si toti cu functii sint "delincventi", arestatii, bagatii la inchisoare daca aveti dovezi ca altfel sinteti partasi. Legile dupa care "plingeti", ar trebuii sa va permita asta, nu ca un proces sa se lungeasca "sine die". Cine este vinovat de ceva sa fie judecat si condamnat in scurt timp, nu sa apara in diverse locuri, dar sa fie numit "penal", care sa prinda la unii ca Mihali.

8 ianuarie 2019 0:50

ALARMĂ Rusia își face partid în România! Fondatorul, fost colonel SRI condamnat ma vad la rându' meu nevoit sa ma alatur MISCARII "en marche" ACVILA CU euro-POOLLA ÎN CIOC, ca în ea se regasesc "aspiratiile" & "absorbtiile" de EURO-"fonduri" de-structurale si, sa moara mama, nu vreau sa ratez nimica!

7 ianuarie 2019 23:42

Dorel (Pena) Si eu, si eu sustin aquilla cu EURO-poolla în cioc, ca e mai "correcta" politic decât Crucea!

7 ianuarie 2019 23:37

Ion Pop Sustin acvila cu EURO-poolla în cioc, ca crucea nu (prea) e koshera si nici hallal!

7 ianuarie 2019 23:34

Marius Ivanescu Va propunultima inventie în materie de "civilizatie" care poarta numele de EURO-AUTISM! Cf. noii doctrine, va îndemn sa ignorati ce se petrece în "tarile" (în EURO-bantustanele) "civilizate" (ca de pilda în Francistan, n.m.) si sa va concentrati atentia pe "proasta-satului" ca sa dovedim si noi o data ca ne-am "integrat" în spirala de EURO-ABSOLUT - SUSTINE STEMA CU ACVILA CU euro-POOLLA ÎN CIOC ÎN LOC DE CRUCE - ca sa nu-i "ofensam" pe "migranti"! Cu respect, MI

7 ianuarie 2019 23:24

Emmanuel Macron Sa stiti ca io îmi bag EURO-poolla în el de "stat paralell" al vostru, ca astia (ai mei, "l'enfants de la Patrie", n.m.) vor acuma sa-mi ia gâtu si baba mea e DISPERATA - zbiara ca sa fugim în ... Ciad! Cu respect, EM

7 ianuarie 2019 23:18

Ciprian Mihali Mâine promit sa ma ocup si de Presa (anti-)Nationala din Tzara Dvs. (în cap cu "republica"-poollii, n.m.) si sa va dezvalui în slujba cui e ea. Cu respect, CM ("republicanu" lu' peste oceanic congelat, n.m.)

7 ianuarie 2019 22:58

HALARMĂ, BĂH! Vin rușii și ne desființează faimoasele protocoale ale înțelepților Sifonului dintre extratereștrii noștri procurori de tip NKVD și invincibila armada a lui Lenin, Troțki, Stalin, Beria și Yagoda, bolșevicii noștri tutelari, care i-au belit pe ruși de nu s-au văzut! Păi era Dragomir ăsta în Biroul Politic, care îl ghidona până și pe prâslea Georgică Soros de la Budapesta, cel care îi alegea pe evreii din Hungaria buni de trimis Auschwitz și de umflat averile? Băă, pai cu noi se pune amărâtul ăsta de Dragomir?! Auzi, colonel! Trădător de cauză, nu colonel!

7 ianuarie 2019 18:30

Ciprian Mihali zis și Pulifriciul Da măh, în morții mamii lu Dracne, dar pe 10 mai tot îl bulim, iar pe 10 august comemorăm! Sunt turbat, măh, în morții mamii lor de daci! Pe ultiimii 10 dintre ei știu că i-a paradidit stră-stră-stră-stră-străbunicul meu din legiunea Judaica. De unde p.m. au mai apărut și ăștia ai lu Dracne pe aici?! Dacă eram eu legionar în Judaica, cultivam acum banane pe aici, nu mere ionatane! Mohr, măh, mohr de oftică!

7 ianuarie 2019 18:10

ALARMĂ Rusia își face partid în România! Fondatorul, fost colonel SRI condamnat în primă instanță pentru corupție, vrea ieșirea din UE. Doi dintre oamenii promovați intens de propaganda oficială a Rusiei își fac partid ”patriotic”. Fostul colonel SRI Dan Dragomir, condamnat în primă instanță într-un dosar de corupție, a anunțat duminică pe contul său de Facebook că va înființa un partid ”patriotic”, care va urmări ”afirmarea voinței suverane a intereselor românilor în UE”. Alături de Dragomir, care a fost reținut în 2016 în dosarul Black Cube, printre fondatori se mai numără și avocatul Dan Chitic – ambii fiind promovați intens de organul oficial de propagandă al Rusiei, site-ul Sputnik

7 ianuarie 2019 18:03

@Geniul din ... Superdobitocule, se vede că nu-ți place munca! Nu-ți place aici pencă generoșii ăia multinaționali te ard cu salarul minim, dar nici p-afară nu-ți arde să pui osul la treabă. Ca dobitoc și ca absolvent absent de la cursuri, chiar și de la alea formale de Spiru, nu-ți rămâne decât să jinduieși la fecalele lui Teodorovici și Vâlcov, de care oricum ești plin până în gât!

7 ianuarie 2019 17:56

Geniul din cimitirul Slatina Dobitocului care canta despre refacerea nivelului de trai al romanilor. Stimabile, se vede ca esti liptoare bugetara, lasa-ne ca se usuca gaurile lui Teodorovici si Valcov si nu-ti mai pot sufla fecale sa te-ndopi. Sa ramaneti doar voi si pensionarii in tara sa va mancati unii pe altii.

7 ianuarie 2019 17:07

Cântecel Unde-i Băse să mă vază / Mânca-mi-ar rața pe varză / Că pe vremea dumnealui / Ne-ndopam doar cu făsui, / Dar sâmțeam o bucurie / Chiar și muguri de mândrie, / Când vedeam că sărăcim, / Dar în lume dam exemplu / Luminos, de pus în templu / Că suntem un brav popor, / Harnic, prost și răbdător. / Iar acuma, acest Dracne / Ne pune cu toți în coarne, / Că de ce să le tot dăm / Tot ce-avem acestor domni? / Ne mai face de rușine / Și ospeția din vechime! / Dracne, Dracne, om hainul / Dă-le domnilor tainul / Că ne strici de tot destinul! / Slugi loiale vrem să fim! / Nu ne trebuie ospețe, / Noi le dăm la toți binețe, / Dar măcar să le privim. / Băse-al nost ne-a scos în lume / Să privim chiar și cu noduri, Nu să ne fălim cu țara, / Nici din flori să facem poduri! / Ne ajunge că herr Klaus / Șade falnic la ospăț, / Mai la coadă, da-i acolo / Și-și îndeamnă fain norodul / Să-nghită cu grijă... nodul.

7 ianuarie 2019 16:09

Mai Nea Negoescu! Matale esti parte din sistem (adica din statul (fix) "perpendicular" (ce zice prostimea), ca din statul "paralel" sunt aia din opozitie), daca ai fost director si acu esti jurist colaborator la CJ Arges, adicatelea esti dintre cei cu venituri triplate. Pentru matale si alti bugetari PSD-ul a fost mana cereasca. Problema e ca PSD-ul ar trebui sa guverneze si in beneficiul celorlalti romani, nebugetari, care, totusi, sunt inca majoritari in Romanica

7 ianuarie 2019 15:13

ALEXANDRU LAPUSNEANU Domnilor guvernanti faceti-le pe plac acestor jurnalisti atotstiutori! Acestor „jurnalisti judecatori” detinatori ai adevarului absolut! Ei nu concep si nu sunt interesati de ADEVAR! Ei doresc sa-si vanda laturile si sa intoxice opinia publica cu murdaria care-i caracterizeaza! Drepturile si libertatile fundamentale ale omului, sunt un "moft" si pentru ei, iar implicarea serviciilor secrete in actul de justitie nu reprezinta subiect de prezentat opiniei publice! Mai au un singur pas si vor cere impuscarea, esafodul sau streangul pentru cetatenii romani de rand supusi epurarii politice! Facet-le pe plac si : EXECUTATII in Piata Piblica! Gruparea de tip mafiot care a pus stapanire pe justitia romaneasca este "mamica" lor(sau poate ... vaca de la care sug!!!)! Din pacate aceasta falsa "lupta anticoruptie" televizata, dusa cu mijloace nelegale(unde sunt Portocalii, Onea, Manii, Deca, Sevastienii, Calinii, si care or mai fie ei?) a sucit mintile si a indus multa minciuna in opinia publica! Zilele acestea este prezentata o noua inregistrare din sanul NKVD - ului bihorean! Oare de ce acesti jurnalisti atotstiutori nu fac nicio referire la acestea? RUSINE, RUSINE SA VA FIE!

7 ianuarie 2019 14:10

Cântăreții lui Băse-taie-tot sar acum în capul PSD-ALDE,... care a refăcut nivelul de trai al boborului năpăstuit, ba și-a permis să-l și crească, iar culmea nerușinării, cere și multinaționalelor, ce iau caimacul Românie, să-și plătescă taxele și impozitele legale, pentru a avea și băștinașii un trai cât de cât decent. Ce să vezi, gulerații străini preferă să arunce niște firimituri (e mai economicos, nu?) unor băștinași scelerați, care se arată dispuși să-i lingă de scuipații de pe gulere pe scelerații multinaționali! Iar presa internațională a sceleraților multinaționali ale cui interese le vor fi apărând?! Mizerabilă chestie, dezgustători lingăi mai avem printre noi! Lingăi fără scrupule, de o rară lăcomie și de o superbă prostie!

7 ianuarie 2019 13:34

George @Vasile Vasile Negoescu...Si adica cei ce nu susținem Guvernul PSD-ist sunt ne-romani sau anti-romani sau Sorosisti sau Securisti sau Vanduți agenturilor straine sau din Statu Paralel sau Vanzatori de Țara....Cum sunt ceilalți de critica greșelile impardonabile ale Guvernului nostru...ca doar au marit salariul minim cu 100 de lei si Salariile Lor cu 1500 lei dupa ce tocmai si-au marit si Pensiile Speciale cu 25%...De s-a ajuns in tzara asta condusa de Guvernul nostru ca unul cu Pensie speciala asa aiba cca 16 000 i-17 000 lei (unii și mai mult) iar peste 5 milioane pensia minima de 1100 lei de raportul este 1 la 15....iar cu pensiile speciale se consuma o treime din fondul de pensii...Si sa vedem ca vine iar criza peste noi ca-n 2008-2011....sa vedem ce soluție gasesc Dragnea+Dancila...

7 ianuarie 2019 12:48

analistu` perfect Marea majoritate a celor care (vorba vine !) "lucreaza la ICR" sunt ofiteri SIE, ori plantatii lu` Soros-bacsy & #rezist ! ICR trebuie....scuturat !!!

7 ianuarie 2019 12:33

iulian Greu de crezut ca poate fi o subordonare directa. Exista si varianta ca si unii si altii sa aiba aceeasi stapani? Evident ca nu, asta ar duce teoria conspiratiei la un nivel international. Ori conspiratie nu exista, exista doar anti-conspiratie, nu-i asa? Cei cere cred altceva risca sa se umple de ridicol...

7 ianuarie 2019 10:48

Ionel Doamne ce luptator pentru Țara si Popor este Partidul ăsta PSD-ist cu El Lidero Maximo Dragnea in frunte....Prim-ministra Madam Dancila clameaza unitate si îinfrațire pentru ca sa nu ne facem de ras cu Conducerea rotativa a Consiliului Uniunii Europene si Patriotul Dragnea se lupta în Tribunalul Internațional cu Uniunea Europeana ca a gasit OLAF-ul la Tel-Drum-iștii sai ca au delapidat Fonduri Europene....Căt?...25 milioane Euro....Paguba pe care Guvernu PSD+ALDE-ist a și platit-o...De unde?... Din banii nostrii, popor prost si mămăligar din taxele și impozitele noastre....Ca doar nu platea Dragnea de la ma-sa de acasa....El doar vrea sa albesca Tel-Drum-ul sa-l mai incarce cu comenzi fara numar de la Baronii PSD-iști din județe ...

7 ianuarie 2019 10:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.