Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Foarte greu de admis că am ajuns să ne punem această întrebare, dar cred că este relevantă pentru realitatea lumii în care trăim, una la care se întoarce la violenţă ca ultimă soluţie.

În acest context apar revendicările cetăţeneşti exprimate pe un ton din ce în ce mai disperat şi tensionat. Şi, cu cât lucrurile se tensionează, vedem că încep să dispară barierele prezentate drept „admisibile“ într-o societate europeană de secol XXI în care spoiala democratică pare să fie din ce în ce main transparentă, lăsând loc apelurilor la comportamente extrem. Şi astfel se deschid larg porţile pentru o realitate polarizată între cele două extreme: proteste extrem de violente şi represiune pe măsură, cu toată forţa de care dispun instituţiile statului. Caz în care, sub umbrela atotprotectoare a „stării de urgenţă“ sunt imediat anulate prevederile constituţionale şi încep să se aplice „dispoziţiile extraordinare“ comune impunerii legii marţiale şi conducerii militare aferente, dezlănţuite pentru a impune ordinea printre civilii inconştienţi şi duşmănoşi. În civilizata, bonoma, bogata şi foarte umanista Europă apar acum semnele că se rup zăgazurile şi că ne-am putea trezi rapid în mijlocul unei contestări sociale extrem de puternice, care, la un moment dat, să intre în coliziune directă şi violentă cu instituţiile de forţă ale statului, cele care, dacă nu vor trece de partea protestatarilor, nu vor avea altă cale de urmat decât să-şi folosească toate mijloacele din dotare pentru a răspunde cu violenţă maximă punctuală şi dirijată, pentru a prelua expresia din manualele specializate.

Integral pe AdevărulComentarii

OCULTA ROZALIE Se apropie, se pare, momentul confruntării frontale dintre planurile Ocultei mondiale de a-și crea imperiul global,în care să mai rămână cel mult un miliard și jumătate de oameni și restul populației globului de 8-9 miliarde în prezent! Supraviețuitorii apocalipsei globaliste ar trebui să uite că strămoșii lor au avut vreo naționalitate, că sunt bărbați sau femei, că sunt proști sau genii. Se dorește o populație masificată și aplatizată, perfect controlabilă prin manipularea nevoilor de consum ale indivizilor. Puțini dintre purtătorii actuali de veste galbene cunosc aceste planuri, dar percep că nu este în ordine ce se întâmplă cu aceste multinaționale, care nu sunt decât tentaculele viitoarei caracațițe globaliste. Procesul de conștientizare al mulțimilor este foarte avansat în Statele Unite, unde chiar și părți ale armatei au început să i se opună. Între altele, Oculta construiește orașe-buncăr în care să supraviețuiască eventualelor revolte sau cataclisme nucleare. Circulă informații potrivit cărora unul dintre aceste orașe, construit sub noul aeroport al orașului Denver, statul american Colorado, ar fi fost distrus de trei explozii nucleare. Victoria lui Trump în alegeri s-a datorat, de fapt, acestui segment al opiniei publice americane. Trump se bizue, de alfel, pe armată în tot ce întreprinde. Oculta are, de asemenea, mari probleme cu distrugerea națiunilor și a religiilor. Ca în multe alte cazuri din istorie, Parisul s-a trezit printre primii. Aviz sorosistilor în general și, mai ales, idioților din România, care habar nu au cât valorează mărgelele de sticlă colorată cu care îi amăgește Soros bacs!

7 ianuarie 2019 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.