Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur are loc în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles. Veteranul Michael Douglas este primul câştigător al serii, cu Globul de Aur primit pentru cel mai bun actor într-un serial. Producţia FX "The Americans" a primit premiul pentru cel mai bun serial-dramă. Christian Bale şi Olivia Colman, cei mai buni actori într-o comedie. Alfonso Cuaron a primit premiul pentru cel mai bun regizor.

UPDATE 6:21: "Bohemian Rhapsody", premiat cu Globul de Aur 2019 pentru cel mai bun film-dramă
Lungmetrajul muzical "Bohemian Rhapsody", de Bryan Singer, a primit premiul pentru cel mai bun film-dramă la cea de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care are loc în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles.

La Globul de Aur pentru cel mai bun film-dramă au mai fost nominalizate anul acesta "Black Panther", "Black KKKlansman", "If Beale Street Could Talk" şi "A Star Is Born".

Integral pe MediafaxComentarii

UNFORGIVEN Boehmian Rhapsody mi s-a parut chiar mai prost ca un documentar pe aceeași temă, iar Rami Malek merita cel mult un premiu de la dna. profesoara Ozana Babarancea, care il recunoștea de undeva. Desi pana acum aveam încredere în gustul presei străine de la Hollywood, acum am fost dezamagit total, probabil e noua generatie de jurnaliști, care vad filmele legați la ochi ca în Bird Box. PS: Sper ca Oscar sa restabilească adevărul si sa repare eroarea comisă, voit sau nu!

7 ianuarie 2019 17:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.