Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toată orchestra binomului și toți cîntăreții care s-au prins că din politică poți cîștiga ceva spectatori în plus se înghesuie să înjure PSD-ul pentru subiecte la care mintea lor ajunge destul de ușor. Dar puțini sunt cei care realizează că, sub ochii lor de propagandiști isterizați, s-a petrecut un alt dezastru mult mai mare decît Ordonanța 13. O cucoană fără experiență în finanțe, fără trecut și fără viitor, a fost numită la ANAF. Orlando Teodorovici, absolvent de comerț și nul în finațe, după ce că a fost lansat pe piață de un alt pafarist în domeniu, Victor Ponta, s-a pus pe răscolit ANAF-ul pentru că nu s-a înțeles cu Ionuț Mișa.

Integral pe CotidianulComentarii

Dragnea-ti fute-n cur parintii ca sa dea pensii speciale securistilor Articol corect. Nistorescu si-a scos ratul din fundul PSD si a avut um moment de luciditate.

6 ianuarie 2019 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.