Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Această reacţie a şi plecat deja şi reacţia va fi foarte clară şi către Germania şi către ambasada Germaniei la Bucureşti. Suntem într-adevăr într-o situaţie în care este greu să înţelegi cum poate cineva, care are o responsabilitate pentru un anumit domeniu, cum este cel al minorităţilor naţionale şi care, într-adevăr, se preocupă de aceste probleme, dar să vedem în ce măsură dânsul are calitatea şi capacitatea de a hotărî cine trebuie să fie la masă, în fruntea bucatele, cum spunea domnul Fabritius, la Preşedinţia Consiliului UE. Din punctul meu de vedere, este aberant pur şi simplu ca atunci când este vorba despre un proiect de ţară, un proiect al României, nu al unei părţi a României, să vii să dai sentinţe şi să creezi prin asta teme de dispută în societatea românească”, a declarat Teodor Meleşcanu, într-o intervenţie telefonică, vineri seară la Antena 3.


Comentarii

Haralambie Domnule Melescanu, problema se pune realist....Madam Dancila a dovedit mari carentze in educatzie si inteligentza, ca de aceea este "mishtocarita" de totzi si ca fiind impostoare ce nu avea ce cauta in aceasta foarte importanta functzie....Multzi romani (si straini) cred ca ne va face de ras....Pe cand Iohannis a dovedit ca este acceptat de mai marii europeni, ca are calitatzi de diplomat, cunoaste si vorbeste foarte bine multe limbi straine, este inteligent si elegant, sportiv, agreat de personalitazile feminine europene....si sigur nu ne-ar face de ras pe noi romanii....ca de aceea conduce si-n sondaje de 4 ani....Trebuie sa acceptatzi si voi PSD+ALDE-istii aceasta realitate...

6 ianuarie 2019 10:50

He-he, mai e și securiști cum trebe! Dar de școală veche, nu școala soroșistă absolvită cu magna cum laudae de Eduard Raul Hellvig cel Scurt!

6 ianuarie 2019 7:09

He-he, mai e și securiști cum trede! Dar de școală veche, nu școala soroșistă absolvită cu magna cum laudae de Eduard Raul Hellvig cel Scurt!

6 ianuarie 2019 7:08

v Indiferent de parerile despre Melescanu si actuala guvernare, dvs va place cum sintem "catalogati" de unii straini, cum vorbesc despre tara noastra, mai ales ca individul provine din Romania? Credeti ca dvs nu intrati in categoria celor defaimati?

6 ianuarie 2019 0:38

Victor Marinescu Ceea ce ma deranjaza pe mine e deficitul de egalitate de gen: cumva nu e corect ca dl. Iohannis sa stea în capul mesei, în timp de dna. Iohannis sa-si petreaca timpul liber pe hol la DNA, asteptând sa o bage grefierul la ancheta (riscând incluziunea si/sau recluziunea penitenciara). Eu mi-as dori aici o schimbare a rolurilor, astfel încât sa dovedim ca ne-am asumat în mod integral valorile europene, ca sa nu se mai fereasca lumea de noi prin Europa, sa zica ca suntem totzi Hotzi de case, sau traficantzi de copii...

5 ianuarie 2019 23:38

Marius Ivanescu Ma refeream la unchi-so lu' Dacian Romanian Pizdocratzian Urinian Kommissarian PLUS Curoş...

5 ianuarie 2019 23:36

Mumia din sicriu Mai frate , dar " viguros" mai este urechila cand este vorba de oficialul german , dar a facut pe el ori de cate ori oficialii maghiar si-au batut joc de noi ! Bravo ardelene, se chiama ca tot rrroman esti !

5 ianuarie 2019 16:09

G Tampitul de Ivanescu - si alti tampiti de teapa lui, niste analfabeti si grobieni agresivi, care insulta, grohaie, se basesc, scuipa, pe toti cei care, exista in afara mediului jegos al lu'Werner. Nici macar Werner nu da doi bani gauriti pe sleahta ivanestilor, dar, se foloseste de tampiti ca Ivanescu, pe post de carne de tun. Taci, bai Ivanescule, tampitule, n-ajungi tu nici la bombeul dlui. Melescanu !

5 ianuarie 2019 15:13

Victor Marinescu Daca va inchipuitzi ca nu "i-a mers buhul" in Europa lui Madam Dancila ca este incompetenta dar impostoare pe funtzia de Prim-ministru al Roamniei va inselatzi....De au ajuns pana si trupele de umor la Televiziuni la programul de Revelion sa "faca misto" de prostiile ei incorigibile....Si prostia si incompetetza guvernantzilor se "eticheteaza" pe fruntea tuturor romanilor...asta-i nenorocirea....ca mergeam prin Europa si multzi se fereau de noi romanii ca suntem Hotzi....dar de acum si ca suntem Prosti....

5 ianuarie 2019 9:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.