Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tropăie, iar, panseurile lui Gigi Becali mai ceva ca zvonurile despre asteroizii care vin în zbor spre scăfîrlia domnișoarelor speriate. Zi de zi, personajul teleleviziunilor noastre se arată a fi un brav român cu os de vizionar. Dacă tace și dacă nu lansează și el o coajă de idee, suferă ca un cîine alungat de la turmă. Ia, luați aminte:

„Ioan Aurel Pop candidează la preşedinţie, eu dau 10 milioane pentru candidatura lui să fie preşedinte …(mă rog, cuvintele se potrivesc aici ca pietricelele în pantofii Papei- n.n.). Dacă face partid şi să spunem „ia-l pe Fota, pe Dungaciu, pe Diaconescu”, care sunt oameni curaţi și deștepți. Nu se cuvine să dai, nu jignim, (cruci peste cruci-n.n.), dar coardele lor să conducă România?”, a spus păstorul nostru devenit om de fotbal și cu apariții de proroc politic la televiziunea sa preferată, RTV.

Vă dați seama ce miracol s-a produs în imediata noastră apropiere!? Becali s-a refugiat și el, de frig și de zăpadă, prin biblioteca lui cu cărți la metru și s-a scufundat în volumele despre istoria României, aparținînd academicianului Ioan Aurel Pop. Și, în timp ce citea el despre virtuțile și valorile morale ale poporului român și despre Unirea cea Mare, iaca a început să-i pîlpîie o lampă.

-Uite, viitorul președinte al României, i-a șoptit un duh curat.

De bună seamă că, mirat nevoie mare, Gigi Becali n-a recunoscut vocea, una și aceeași cu cea care l-a împins cu laude și momele în preajma lui Băsescu sau a lui Corneliu Vadim Tudor.

Integral pe CotidianulComentarii

gica ,contra Desi este aroman reprezinta cu cinste mandrie si pricepere poporul in majoritatea lui !Are bani,a facut puscarie n-are carte dar are parte si este un exemplu pentru tineret sa se apuce de furtisaguri si fotbal in loc de scoala Cinste lor cinste, becalilor !

5 ianuarie 2019 14:07

alupigus MARE IDIOT , TI-E SCARBA DE EL !

4 ianuarie 2019 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.