Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Busuioc s-a întors pentru prima dată în platoul Știrilor Pro TV, după infarctul pe care l-a suferit în luna noiembrie a anului trecut, prezentând vremea, așa cum ne-a obișnuit. Starea de sănătate a prezentatorului TV este una bună în prezent, acesta arătând de parcă nici măcar nu ar fi fost internat în spital. Iată imaginile!

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în data de 6 noiembrie, la sfârșitul spectacolului Central Park, din distribuția căruia facea parte. Prezentatorului TV i-au fost acordate îngrijiri la fața locului, de către un recuziter de la Filarmonia Oltenia, unde a avut loc piesa de teatru. Ulterior, acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent.

Ulterior, vestea că Busu va fi externat din spital i-a bucurat nespus pe admiratorii săi, care au primit cu greu decizia medicilor că acesta trebuie să mai treacă prin încă o operație, pentru a-i fi montat un al doilea stent.

Florin Busuioc a revenit în platoul Pro TV
În prezent, prezentatorul TV se simte bine și a revenit la ceea ce îi place să facă! Busu a apărut din nou pe micile ecrane în seara de joi, 3 ianuarie, semn că 2019 este anul său! Florin Busuioc a prezentat vremea pentru prima dată în platoul Știrilor Pro TV după infarct, bucurându-și atât colegii de platou, cât și telespectatorii postului de televiziune. „La mulți ani! Multumesc pentru primirea asta foarte frumosă. Mi-a fost dor de toată lumea. Am venit cu vești proaste. Am venit cu frig”, a spus Florin Busuioc înainte de primul buletin meteo, după aproape două luni de pauză.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.