Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anul 2018 a adus pe marile ecrane producţii cinematografice de excepţie. Acum, la sfârşit de an, publicaţia The Hollywood Reporter prezintă topul celor mai bune 10 filme, potrivit opiniilor unor critici de film.

Publicaţia Hollywood Reporter a întocmit o listă a celor mai bune 10 filme ale anului 2018, bazată pe opiniile criticilor de film. Astfel, în listă sunt incluse filme biografice şi drame, printre care se numără „Cold War“, „Roma“ şi „A Star is Born“. Topul celor mai bune 10 filme, potrivit Hollywood Reporter: „Vice“ „Vice“, cu actorii Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell şi Lily Rabe, prezintă povestea lui Dick Cheney şi îşi propune să ne arate cum a reuşit un birocrat de la Washington, un om uns cu toate alifiile, să devină cel mai puternic om din lume din funcţia de vice-preşedinte al lui George W. Bush Jr.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.