Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Afacerilor Externe precizează, într-un răspuns la o solicitare MEDIAFAX, că articolul publicat marţi de London Evening Standard despre cerşetorii români din centrul Londrei reia ştiri apărute în presa britanică în aprilie.

"Articolul la care faceţi referire reia ştiri publicate în presa britanică în perioada 23-24 aprilie 2012. Imediat după publicarea ştirilor respective, la data de 24 aprilie 2012, la sediul Consiliului Local Westminster, a avut loc o reuniune pe aceasta temă cu participarea reprezentanţilor consiliului local, ai autorităţilor locale de poliţie, organizaţiilor nonguvernamentale. Din partea Ambasadei României la Londra au participat ataşatul pentru probleme sociale şi de muncă şi şeful Secţiei consulare. În plus, ataşatul pentru afaceri interne al Ambasadei a avut o întâlnire separată pe această temă cu responsabilii din cadrul autorităţilor de poliţie locale", se arată în precizarea MAE.
Integral pe MediafaxComentarii

? duduia esti sigura ca nu suntem noi romani in tzigania?

17 mai 2012 18:05

Bula Oamenii sunt seriosi si mai au pe cap si organizarea Olimpiadei; ce ati vrea sa faca? Sa inchida ochii la acest fenomen care ne-a facut de ras in intreaga lume?

17 mai 2012 18:04

DUDUIA nu sunt romani, ci tzigani din romania!!!!! asta e o confuzie foarte grava la adresa romanilor!!!!!!

17 mai 2012 17:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.