Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În noaptea dintre ani, când toată lumea petrece, Loredana cântă. În multe locuri, pentru multă lume. Așa știe ea să trăiască, într-un ritm nebunesc, care de multe ori se regăsește și în melodiile sale.
Ne-a mărturisit că trăiește o bucurie fără margini de Revelion, când vede oamenii din piețe dansând pe muzica ei și că pasiunea cu care se confundă Loredana azi a început de mult, în copilărie, cu colindele de Sărbători. Libertatea: Cum ți-a fost sfârșitul de an și unde te prinde Revelionul? Loredana: Am avut o lună decembrie aglomerată, dar frumoasă, cu multe concerte cu bandul meu Agurida, cu spectacole cu „Mamma Mia!” la Sala Palatului, cu concerte în piețe, de Crăciun și am și de Revelion! Știi cum e, când oamenii au liber și se distrează, noi avem grijă ca ei să se simtă bine și să aibă amintiri frumoase. De Crăciun am cântat în București, apoi am petrecut în familie, ca în fiecare an. Sunt moldoveancă, fac sarmale, salată de boeuf, cozonaci; mâncăm în familie, păstrând tradiția din copilărie. Câte cântări ai în noaptea de Revelion? Nu le mai număr. Sunt… fără număr! Am multe cântări, dar oricât ar fi de multe sau de obositor totul din jurul lor, e bucuria mea să fiu pe scenă cu Agurida, să văd oamenii din piețe care se încălzesc cu muzica noastră.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.