Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Înregistrarea video publicată de Kevin Spacey, sub titlul "Let Me Be Frank", în care acesta răspunde acuzațiilor de agreiune sexuală în stilul celebrului personaj Frank Underwood, catalogată de presa internațională drept ”bizară” a strâns peste 6 milioane de vizualizări pe canalul YouTube și mii de comentarii și distribuiri pe Twitter și Facebook.

La ora publicării acestei știri, clipul fusese vizionat deja de 6.423.000 de ori pe platforma YouTube, unde a fost distribuit de pe contul de Twitter al actorului. De asemenea, videoclipul a înregistrat peste 58.000 de aprecieri , 10.000 de comentarii, aproape 17.000 de distribuiri și peste 1 milion de vizualizări pe facebook. Compania Netflix nu a făcut niciun comentariu privind acest videoclip, în condițiile în care au existat speculații cu privire la mesajul transmis de Spacey, cu aluzii la o eventuală revenire în serialul House of Cards.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.