Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un fotograf pasionat, o pictoriță și un hairstylist au realizat un proiect inedit: o expozitie de fotografie pictată. Banii care vor fi strânși din vânzarea lucrărilor expuse la Clubul Țăranului din Capitală vor fi folosiți la construirea primului spital de oncologie pedriatică din România.
Directorul unei companii care și-a descoperit pasiunea pentru fotografie mergând printr-un lan de grâu Ionuț „Johnny” Olaru are 35 de ani, s-a născut în Slatina și este directorul unei companii care importă diverse produse din Germania. Recunoaște că munca sa în domeniul vânzărilor nu are nicio legătură cu arta, însă spune că întotdeauna a apreciat fotografia, chiar dacă abia în urmă cu vreo doi-trei ani a transformat aprecierea într-o pasiune. Totul a început când a primit cadou de la prietenii săi un aparat foto.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.