Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu sunt economist și nici profet. Nu am de unde să scot din pălărie tot felul de bombe și amenințări cu privire la consecințele OUG de vineri seara. Toată suflarea de opozanți și cîrtitori de serviciu a sărit să tragă alarma. Se prăbușește bursa, pleacă investitorii, nu vom mai fi o țară tentantă pentru capitalul străin etc. Esența amenințărilor a fost legată de viitorul economiei. Va fi mai rău și ”românii”o vor duce mai prost.

Fac o paranteză și atrag atenția asupra unui lucru. Toți oratorii români zic ”țara asta”și ”românii”. ”Țara asta” este o expresie peiorativă împămîntenită în discursul politic și limbajul televizat dintr-o crasă lipsă de simț al limbii române. ”Țara asta”are un sens peiorativ. În gura politicienilor și a ziariștilor, același lucru se întîmplă și cu ”românii”. Parcă ar scrie sau ar vorbi despre români de undeva de dincolo de Curtici sau din Irlanda. ”Românii se ceartă mereu”, ”pe români nu-i poți uni în nici un fel”, ”românii se schimbă ca vîntul”.

Integral pe CotidianulComentarii

Rromanii ar trebui sa se stranga in jurul binefacatorului si al grupului sau infractional organizat. Cine sunt aparatorii drepturilor hotilor din tara asta? Cum cine? Hotii si Mafiotii.

24 decembrie 2018 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.