Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mii de români au ales să petreacă zilele libere de sărbătorile de iarnă pe pârtie. Sezonul nu s-a deschis oficial peste tot, dar zăpada artificială este foarte bună pentru schi, spun românii pasionați de sporturi pe zăpadă.

Atmosferă de sărbătoare la Predeal, acolo unde 4 dintre cele 5 pârtii au fost deschise pentru primul val mare de turiști din acest sezon.

Integral pe Digi24Comentarii

ariciul Ba ia intrebati Romanii aia.....care au umplut partiile?Cati lucreaza ma la patroni si au venit la munte la ski cu salariul minim pe economie?Ba nu fiti jigodii proaste si puneti titluri din care sa reiasa marele nivel de trai al Romanilor fiindca noi stim care ...,,Romani sunt aia''Mergeti si intrebati in orice statiune vreti voi ,si apoi o sa vorbim,dar sa nu fie de acolo locali ori de la 100 km distanta.Nu se pune.Ca eu de cand ma stiu si ma stiu de 50 de ani acuma am 54 ,mereu mi-am dorit sa merg la munte si ...la mare.In 50 de ani am reusit sa merg odata la Lepsa cu cortul,la Brasov odata ,unde am platit o noapte de dormit cat intretinerea mea lunara din Galati ,cu intreaga familie si 2 km,cu taxiul cam cat un plin de benzina de la moldoveni.La mare ..o data la Navodari,unde a fost ...aaaaacceptabil in muntii Macinului de cateva ori ca am rude pe acolo ,si ....cam atatSunt tare tare curios,Care sunt acei Romani,unde locuiesc si cati lucreaza la patroni. .

23 decembrie 2018 11:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.