Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Astăzi doar o poză. Ce am avut de spus am spus ieri. Suntem și mai puțini azi, dar e ok” - foto Facebook Tudor Chirilă

Săptămâna asta am fost în fiecare seară, pe trotuarul din fața Palatului Victoria, cu un banner. Nu în Piață, ci pe trotuar. A fost alegerea noastră să stăm pe trotuar. Și vom continua să o facem. E un exercițiu de libertate, de fapt un test de libertate, căci nu mai e clar cât de liberi suntem. Ieri am văzut un Parlament sub asaltul Jandarmeriei, o formă evidentă de intimidare a opoziției. Așa începe dictatura, cu intimidare, apoi cu interzicerea unor drepturi, apoi cu pușcării (că și așa rămân goale după ce corupții sunt lăsați liberi), tortură și, de ce nu, execuții.

Vi se pare că exagerez, ocupați fiind cu sărbătorile nu prea aveți timp să vă uitați la ce se întâmplă... Și da, îmi doresc din toată inima să fie o exagerare. Dar uitați-vă la așa-zisa conferință de presa a lui L. Dragnea, de ieri, de la Parlament, uitați-vă la cum e tratat Președintele țării de Guvernul României, uitați-vă la cum se iau banii de la Sănătate fără nicio reacție din partea ministerului Sănătății. Uitați-vă cum se distruge economia și cum sunt amenințate companiile, acelea care țin România în viață.

Integral pe RepublicaComentarii

Mircea Draghici Repet - dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzi sugatori de EURO-poolli....Fukcetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciliilor acelor PSD-isti (EXACT ca teroristii maoisto-sorosisti germani de la ANTIFA, n.m.) ca dupa aia venim noi si le dam foc!

24 decembrie 2018 7:15

Găozar boșevic pupat dulce în kuur! 9,33

23 decembrie 2018 14:05

gaozare bolhevic depistat 11:32

23 decembrie 2018 9:33

@Mircea Drăghici Fii liniștit, Mirciulică, pesediștii ecce deștepți și îngăduitori cu prostovanii! Ecce și ei, prostovanii, niște dobitoace obsedate și complexate de-ale lui moșulică Soros. Li se virează și lor câteva bitcoaie acolo și li se promit 14 fecioare și 44 de pahare pe lumea ailaltă. Iluziile ecce bune și ele la ceva. Ecce un fel de lume mai bună ce se perindă prin filmul de pe peretele din fundul peșterii. Nouă,pesedeilor, ne pare rău că nu înțelegi aluzia pulozofică pe care ți-o facem, dar te putem lămuri că ecce ceva care pătrunde până în fundul gâtului. Malutare de la Vasilache din Crângași!

22 decembrie 2018 11:32

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciliilor acelor PSD-isti ce au aplaudat duminica trecuta in Casa Poporului cand s-a cerut de la tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate eliberatzilor....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea (sau pe Irinuca ca'i buna si ea si n-o umbla toata viatza cu jandarmul dupa ea...), pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....Sa vedem Domnule Manda: tzi-ar conveni ca ibovnica Olgutza sa fie violata unde-o prinde vreunul din cei eliberatzi din puscarie ???....De ce s-o faca numai cu femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de duminica ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....Sa vedem Madam Carmen Dan daca tzi-ar place ca fi-tu sa fie abuzat sexual ???...O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi hotzi si talhari eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....(MI-AM DAT SEAMA CA MESAJUL ASTA ENERVEAZA CEL MAI MULT PE PSD-isti....CUM NOI, POPULIMEA AM FOST INGROZITZI CA S-A APLAUDAT PENTRU GRATZIERE SI AMNISTIE....DE ACEEA... SA SUFERE EI, PSD-istii DIN SALA CASEI POPORULUI PRIMII....)

22 decembrie 2018 10:28

Mircea Draghici Repet - dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzi sugatori de EURO-poolli....Fukcetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciliilor acelor PSD-isti (EXACT ca teroristii maoisto-sorosisti germani de la ANTIFA, n.m.) ca dupa aia venim noi si le dam foc!

22 decembrie 2018 8:57

Ecce Kurrupt Nu mai facem democrăcănare spontan în piață, ecce alegerea noastră să facem trotuarul. În fiecare seară, fără abonament, o facem gratis din plăcere. Ecce un exercițiu fundamental prin care noi strângem din buci cu speranța că în curând vom zburda liberi în dicktatura Împărăției Kurcubeului unde foamea practic nu există iar restaurantele stil bufet "înbuci cât poți" ecce deschise zi și noapte. Dorim ca copiii generațiilor viitoare să aibă cozonac nu numai de Crăcăciun ci să șadă în fiecare seară la masa tăcerii în poala lui Santa Klauss Repetentus Johannus. Acum luăm niște palme peste buci dar uitați-vă că a început prigoana, urmează să luăm șpițuri extrem de dureroase în sfinkter. Sper să fie o exagerare dar eu, vocea României Altfel, rămân repetent poziționat strategic și mă rog din suflet să vină cineva să-mi zdrobească arianusul.

22 decembrie 2018 1:39

Vlad Levente Vișki, președintele POPO-asociației LGBT-ORL, Mozaiq: Sa stiti ca mie îmi place ca un băieței de 10 ani travestit să danseze în cluburi de noapte în fața unor adulți homosexuali, ca e un dans lasciv a la ... Hamlet! Cu respect ("educa"-va-as POPO-copii în HOMO-sex sa vi-i "educ", n.m.) VLV

21 decembrie 2018 23:52

v S-a gasit si Chirila sa ne dea "lectii". D-na Dragnea pe care nu o stimam, a procedat foarte bine cu Ghiolbanis, care iar si-a depasit atributiile. Ghiolbanis sa plece la Curtz, impreuna cu OMV, Swaihofer si alti austrieci care jefuiesc tara asta, sa scoata petrol din Austria si sa-si taie padurile lor.

21 decembrie 2018 23:44

Paulus Bine, dar EURO-avortonizda din dreapta imaginii, ea nu s-a apucat (înca) de ... sarmale (ca de curatenie nici nu cred c-a auzit în "viata" ei, n.m.)?! Cu respect, P.

21 decembrie 2018 23:05

"Republicanii"-poollii Si si noi, dragi cititori-înfulecacatori de EURO-gunoi de gajd, si noi va uram "shopping" linistit (ca de Sf. Nasterea Domnului Dvs. n-am auzit, n.red.) si distractie placuta în noul an cu Media-paiatza' lu' Frankenstein CTP!

21 decembrie 2018 23:02

UP DATE: cei 5-6 cetateni din poza au arborat "banner"-ul hammer-ul #SUG euro-PUTZULIKA & #REZIST!

21 decembrie 2018 22:57

Victor Marinescu @ 21 decembrie 2018 13:54 Dragule, ai uitat in pledoria ta un nume foarte drag, voua PSD-istilor : SOROS.....Trage-o si cu...platitzii de Soros in Bitcoins....c-asa zisese Dragnea....

21 decembrie 2018 20:21

Mă idioților, puneți mâna pe cazmale și munciți, sau învățați carte, ... că bubuiți de proști ce sunteți! Istoria neamului vostru și bunul simț nu le învățați de pe feisbuci! Inteligența și capacitatea de a înțelege și de a fi creativ în vreun domeniu se obțin prin frecventarea asiduă a bibliotecilor, a aulelor universitare, sau măcar a claselor școlare și liceale, nu hălăduind pini piețele publice, experimentând cele mai duire droguri, sau coțăindu-vă până la leșin! Credeți că un idiot precum cântărețul Chirilă o fi vreun Mesia al vremurilor noi?! Credeți ce vreți, dar din niște tâmpiți obișnuiți, deveniți niște bieți halucinați, periculoși în primul rând pentru propriul vostru! Nu asta-i calea emancipării voastre individuale și nici a nației române, pe care voi o scuipați și o spurcați la tot pasul! Habar nu aveți ce experimente psiho-sociologie se fac asupra voastră și cum vă pregătesc manipulatorii illuminați pentru a deveni soldați lobotomizați ai noii ordini globaliste!

21 decembrie 2018 17:25

v Rezistacilor, simtiti pula groasa a d-lui Dragnea in gaoza?

21 decembrie 2018 15:29

v Asa, si? A fost votat PSD de popor? A fost! Acum, taci si-nghite, dar inghite tot.

21 decembrie 2018 15:27

Mircea Draghici @ v....si cum ai vrea tu draga PSD-istule, sa muncesc in Europa si America, sa trimit multzi banii in Romania, sa plateasca taxe si impozite cat mai mari familia mea in tzara ca sa aiba Noua Nomenclatura PSD-ista din ce lua Pensii Speciale si Salarii Nesimtzite...Si daca vin in tzara sa ma bata jandarmi'n cap cu pulanul si sa-mi gazeze copiii si femeia....Sa vizionez cum danseaza fericitt Badalau pe maneaua.."Sa ne pisham pe Diaspora..." Si daca cumva fura Noua Nomenclatura PSD-ista sa se Gratzieze si Amnistieze cum vrea "sula" lui Dragnea ???...Iar violatori si talharii gratziatzi sa atace femeile tinere in casa liftului....ca la Alba Iulia...Iar alde Dragnea cu Irinuca sa-si faca concediile in Insulele Maldive sau in Brazilia....

21 decembrie 2018 13:54

v Gicu,te-as fute-n cur prin sodomizarea cea perversa

21 decembrie 2018 13:14

Galben de Paris Respectele mele d-le Chirila, dar va atrag atentia ca dintr-o turma de oi nu poti face o haita de lupi.Asta apropo de implicarea "boborului" .Mai ales ca, de,este frig afara.

21 decembrie 2018 13:05

Gicu @ v @ iarasi ai uitat sa-ti iei medicamentele! Ne-i convins ca esti PSD-ist, prin prostia de care dai dovada! HUUUUO !

21 decembrie 2018 13:04

v Mircea Draghici daca nu-ti convine republica PSD,imigreaza-n mortii matii in Europa sau in America. Noi am fost votati de popor si facem ce vrea poporul, fututi mortii matii!

21 decembrie 2018 12:19

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciliilor acelor PSD-isti ce au aplaudat duminica trecuta in Casa Poporului cand s-a cerut de la tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate eliberatzilor....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea (sau pe Irinuca ca'i buna si ea si n-o umbla toata viatza cu jandarmul dupa ea...), pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....Sa vedem Domnule Manda: tzi-ar conveni ca ibovnica Olgutza sa fie violata unde-o prinde vreunul din cei eliberatzi din puscarie ???....De ce s-o faca numai cu femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de duminica ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....Sa vedem Madam Carmen Dan daca tzi-ar place ca fi-tu sa fie abuzat sexual ???...O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi hotzi si talhari eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

21 decembrie 2018 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.