Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu am prea multe îndoieli că fericiții plecați acasă pe porțile penitenciarelor în seara zilei de marți și-au făcut cruce și au sărit într-un picior de bucurie. Unde ar mai fi pupat ei o așa liberare pe chiflele judecătorilor? Nicăieri în lume nu s-a petrecut așa ceva. Nu contează ce-au făcut, ce tunuri au dat și ce abuzuri au comis. S-au ales și cu o porție de libertate nemeritată și cu o speranța că poate scapă pentru totdeauna de mititica.

La cum merg lucrurile pe la noi, nici n-ar fi exclus ca din cauza prelungirii scandalului din Justiție și a luptei dintre Binom și PSD-ALDE să-i și facem pierduți prin viață. Culmea, n-ar fi vina lor! Ei au ajuns în situația de a executa o pedeapsă. Au lăsat și urme dar degeaba. Statul român și-a dat cu stîngul în dreptul. Dîndu-se prea stat de drep s-a lăsat descheiat la șlițul legalității. Nu doar că s-a făcut de rîs, nu doar că și-a arătat slăbiciunile. A arătat Europei că mult lăudatul stat de drept nu prea era de drept. Ba dacă am avea o poliție mai de nădejde și un serviciu secret mai profesionist, ar dovedi că o mare parte din dosarele penale din ultimii ani au fost făcute cu forța, la comandă, cîrpite și mermelite, bazate mai mult pe turnătorii și înregistrări. Procurorii de pe scaune din birouri și cu mai mici sau mai mari ciupeli de pe urma infracțiunilor celor arestați au izbutit să creeze iluzia unui val de dreptate. România face un tărăboi cumplit pe seama corupției din politică dar nu suflă o vorbă despre corupția din serviciile secrete sau din parchete și din corpul magistraților. SRI-ul și-a pus oamenii la vîrful justiției ca nu cumva superiorii lor și polticienii din Epoca de Aur să alunece după zăbrele.

Integral pe CotidianulComentarii

Nea Gicu de la securitatea trecutului regim Nistorescu ăsta, în loc să cânte la scaun, adică să-și cânte lui însuși când se cacă pe el, îi tot dă cu placa aia zgâriată unde Binomul și binomul se bat cap în dos. Sărmanul idiot Nistorescu, după ce că la noi la securitatea aia babană cânta numai la bot de pulă, adică lua muie la minut, acum s-a umflat căcatu-n el și-i tot cufurește cu binomul și cu statul lateral pe scaun. Nu e de mirare că trogloditul ăsta de Nistorescu se tot cacă pe el și pe ziarul lui imaginar de pe internet. Muie PSD!

26 decembrie 2018 0:16

Atâta i-a dus mintea pe securiștii de tip Basescu! Să facă în Românica niște gulaguri ceva mai modeste, pe măsura „democrației originale” a lui taica Ilici, care prin ianuarie 1990 a salvat vechea Securitate pitind-o în rândurile Armatei. Că Frontul Salvării Naționale de aia a fost creat, ca să salveze Securitatea! Au protestat ei ofițerii cinstiți și curați din armată, reuniți în CADA, dar au „zburat” ei din armată și nu securiștii, care au continuat să facă ce știau ei mai bine, să tragă sforile puterii și să controleze tot ce mișcă, Și încă ceva în plus: să se înmulțească câtă frunză și câtă iarbă! După evenimentele puse în scenă la Tg. Mureș, pe 15 martie 1990, apoi cele din Piața Universității, „băieții” proaspăt reciclați au ieșit la lumină și, mai ales în iepoca Basescu, s-au dotat cu ce era mai nou în materie de represiune și control al populației, dar și al clasei politice. Cel mai mare căcat pe care au reușit a fost însă reluarea controlului total asupra justiție, pe care îl obținuse încă din faza bolșevică a comunismului românesc. Din păcate, acum ne aflăm abia în faza destalinizării Uhiunii Sovietice la începutul „domniei” lui Hrusciov, descrisă în mod strălucit de scriitoarea Galina Nikolaeva în romanul „Bătălie în marș”. Culmea culmilor este că actuala conducere de sorginte neomarxist-soroșistă a UE (vai ce se mai fărțâiau de fericire Corina Crețu și Monica Macovei, în compania lui Soros!), prin scărpinatul între coarne al noii securitți românești și al justiției de tip bolșevic croite de Basescu și Monica Macovei, nu ne lasă cu niciun chip să ieșim din comunism! Tinerii frumoși și cretini nu știu chestiile astea și nici nu-i interesează. nevinovați săracii. Pentru ei istoria rămâne o enigmă, iar bibliotecile sunt locuri de pierzanie!

21 decembrie 2018 8:45

alupigus Urmarile basesciene !

20 decembrie 2018 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.