Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că le doreşte succes celor care au depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă şi consideră că ”au şanse bune de reuşită”, dar apreciază că nu putea să se implice mai mult.

”Această chestiune se tranşează în Parlament, prin procedurile prevăzute acolo”, a spus Iohannis, adăugând, însă, că-şi permite să aibă simpatie faţă de unii şi antipatie faţă de alţii.

Klaus Iohannis a fost întrebat despre şansele moţiunii de cenzură şi le-a urat succes iniţiatorilor ei.

”Eu le doresc mult succes şi cred că au şanse bune de reuşită”, a spus Iohannis.

Integral pe România LiberăComentarii

Să presupunem, prin absurd, faptul că acest guvern o să cadă Românii, raționali, anticipează un DEZASTRU!!! Cine să guverneze? PNL-ul cu bețivul de Orban și trufandalele de Turcan, Anastase .....? #rezist cu Bot? ..... PMP-ul cu șarlatanul de Băsescu...... Cine poate să-mi răspundă?

20 decembrie 2018 11:16

Mircea Draghici De ce Domnule Iohhanis sa cada Madam Dancila ???...Lasatzi-o pe functzie sa ne faca de ras in continuare ca tot vom conduce Consiliul Uniunii Europene 6 luni...si ea se pricepe sa si vorbesca fluent multe limbi straine, nici nu confunda capitalele europene, se pricepe la finantze si economie, este si punctuala la primirea VIP-urilor UE la aeroport....Si daca o mai striga vreun roman pe strada cu apelativul "Analfabeta"....totul este OK !!!....suntem mandrii ca suntem romani si ne conduce un astfel de Premier !!!...

20 decembrie 2018 10:52

UNFORGIVEN Nu, nu e naiv, este de-a dreptul prost, da prost rau de tot ! Rupt de ralitate si lipsit de logica, nu vede cum stau lucrurile, ci cum ar vrea el sa fie. Crede ca va inclina balanta exprimandu-si si acum preferintele, ca va convinge prin capitalul sau propriu de imagine. PS: Care capital e zero pentru acest jalnic si rudimentar personaj, greoi la minte si lenes la fapte !

20 decembrie 2018 6:30

v Avind in vedere ca este "impartial" politic, totusi ii sustine pe unii. Astia "sigur" vor avea "succesuri", fiind sprijiniti de Ghiolbanis.

19 decembrie 2018 23:47

mircea Io-HAOS si-a uitat singurul neuron in cocina si acela alterat,trebuie avuta rabdare si pus sub control permanent ,poate sa faca numai nefacute.

19 decembrie 2018 17:46

mircea Io-HAOS si-a uitat singurul neuron in cocina si acela alterat,trebuie avuta rabdare si pus sub control permanent ,poate sa faca numai nefacute.

19 decembrie 2018 17:46

M-a făcut să mă râd! Îl aștept și cu sorcova-vesela. Problema e dacă e prost rău, sau numai prost!

19 decembrie 2018 17:34

sase case Asta este sănătos la cap?

19 decembrie 2018 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.