Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul a adoptat proiectele senatorului Zamfir ”împotriva cămătăriei”. Comisiile de specialitate din Camera Deputaților a aprobat ieri legile promovate de parlamentarul Daniel Zamfir, cel mai cunsocut adversar al sistemul bancar.

Prin aceste trei proiecte adoptate sunt plafonate dobânzile la credite, sunt limitate sumele ce pot fi recuperate din creanţe şi este eliminat caracterul de titlu executor al contractelor de credit, inclusiv la leasing.

Parctic, executarea silită devine mult mai dificil de făcut, iar restanţierii vor mai avea de plătit sume infime comparativ cu ceea ce se întâmplă astăzi.

Integral pe CapitalComentarii

Vasile Mircescu Cand Madam Dancila "implora" sa vina investitori ca tzara este competitiva pentru investitzii....apare un dobitoc ca Dragnea ce "loveste" in multinatzionale si-n bancile comerciale straine...Prostovanul de Dragnea nu-si mai aminteste ca atunci cand bancile erau proprietatea statului si conduse de romani se devalizau din interior tocmai de bancherii romani....va mai amintitzi de Bancorex, Banca Religiilor, Banca Dacia-Felix, Banca Albina si altele "jupuite" din interior...Prost sa fiu sa vin cu bani in tzara asta sa investesc , sa aduc tehnologie avansata si sa dau de lucru la romani cand in "gura mare" partidul de la guvernare zice ca inamicul nr.1 este multinatzionala si banca comerciala....Bai, Dragneo esti prost si idiot si ne tragi pe totzi romanii in saracie si subdezvoltare...Uite boilor, Dragnea, Teodorovici, Valcov, Zamfir si altzii care-s rezultatele idiotzeniilor masurilor voastre la caderea de azi la Bursa de Valori Bucuresti doar inca trambitzate pe gura (si inca neaparand scrise in OUG...)....Atzi grabit venirea Crizei Economice peste noi, incultzilor si prostilor...

19 decembrie 2018 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.