Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Paul Cozighian a făcut publică, marţi seară, o înregistrare parţială a interviului cu Ion Iliescu, pentru „Le Figaro”. Potrivit înregistrării, fostului preşedinte spune că în PSD „există fracturi interioare care se reflectă astăzi” şi vorbeşte de problemele juridice ale lui Dragnea.

O înregistrare parţială a interviului a fost difuzată, marţi seara, la Realitatea TV, de către jurnalistul Paul Cozighian, unul dintre realizatorii interviului.

PSD „este totuşi cel mai puternic partid în continuare şi are cea mai mare influenţă în rândul maselor în toate categoriile de populaţie. Din nefericire, există fracturi interioare care se reflectă astăzi; poziţia personală a domnului Dragnea care este destul de complicată, cu aceste probleme cu justiţia”, declară Ion Iliescu, potrivit înregistrării difuzate marţi seară de jurnalistul Paul Cozighian.

Integral pe MediafaxComentarii

Vasile Marin Domnule Iliescu, dar in tzara noastra doar penalii, infractorii, deontologi si ziaristi platitzi prin filiera PSD-ista cred in "Statul Paralel" sau rebrenduit acum in "Statul Subteran" ...Nimeni altcineva nu crede.....Dupa ce au aparut pozele cu Dragnea, "Luptatorul Neinfricat" cu Statul Paralel la spritzuri si taieri de porc in vilele SRI-ului....cand i-i ducea sticle de vin Opus One lui Coldea....(o sticla din aceea este cat pragul de pensie actual)....

19 decembrie 2018 10:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.