Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cancelarul german Angela Merkel urmează să primească Fulbright Prize for International Understanding (Premiul Fullbright pentru Înţelegere Internaţională), a anunţat marţi Asociaţia Fulbright, reatează dpa.

"Cu acest premiu, Asociaţia Fulbright o onorează pe cancelarul Merkel pentru conducerea ei remarcabilă, compasiune şi angajamentul puternic faţă de înţelegerea reciprocă, cooperarea internaţională şi pace", se arată într-un comunicat al organizaţiei neguvernamentale.

Premiul va fi înmânat la Berlin, la 28 ianuarie, fiind pentru prima dată în 25 de ani când o astfel de ceremonie are loc în afara Statelor Unite.

Integral pe AgerpresComentarii

Ar fi fain să vină din nou la Mamaia în pizdoaca goală să-și prezinte premiul! Nu știu câtă lume știe, dar pe vremea comunismului, Hangelika, pe atunci tânără, neliniștită și n-o chema Merkel, a venit cel puțin o dată la Mamaia, împreună cu alte câteva uteciste nemțoaice, să se bronzeze la nudul gol taman printre niște ciobani români cu daravele cât cimpoaiele! Pozele au circulat o vreme cu mare succes pe net. Acum ne-am uita la ea goală cam cu greața cu care o privea Trump îmbrăcată, dar pulsând de dorință ... de „socializare”.

19 decembrie 2018 12:09

Bine, dar respectiva sta tocmai sa primeasca si Prima Pereche de Catushe, asezonata cu belciugul de sârma din nas si cu lantzu' cu bila de la copita din spate, nu?! Cu respect, Paulus

18 decembrie 2018 22:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.