Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anul viitor urmează a se acorda creşteri salariale aşa cum prevede Legea salarizării, iar punctul de pensie urmează să fie majorat cu 15% de la 1 septembrie, a afirmat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

"Această ordonanţă de urgenţă prevede o serie de măsuri care se referă în special, în primul rând la asigurarea de la 1 ianuarie 2019 a obligaţiilor, de fapt, o dovadă în plus vizavi de respectarea Legii salarizării, Legii 153, care prevede că şi în anul 2019 şi în anii care urmează până în 2022 se vor acorda creşteri în sectorul bugetar de o pătrime din diferenţa dintre salariile din 2022 şi decembrie 2018. Deci exact aşa cum spune legea salarizării aşa se vor acorda şi creşterile salariale în 2019", a spus Teodorovici, la Guvern.

El a precizat că ordonanţa prevede o creştere de 15% a punctului de pensie de la 1 septembrie 2019, de la 1.100 de lei la 1.265 de lei.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.