Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

VREMEA. Vremea va fi rece, geroasã noaptea local în Moldova, Transilvania şi Maramureş. Cerul va deveni variabil în zonele înalte de relief, însã în cele joase vor fi înnorãri local persistente şi pe spaţii restrânse ceaţã, asociate izolat cu fulguieli sau chiciurã.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri ziua în sud-estul ţãrii, iar în a doua parte a intervalului în sudul Banatului, inclusiv în zona montanã.

Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 2 grade, iar cele minime între -13 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -20 de grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 20 decembrie

Vremea va continua sã fie rece, geroasã în orele dimineţii în nord şi în centru, iar noaptea local şi în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 şi 3 grade, iar cele minime între -16 şi -4 grade, uşor mai ridicate în Dealurile de Vest, în deltã şi pe litoral.

Nebulozitatea joasã va persista local în regiunile sudice şi pe arii mai restrânse în est şi în centru, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare. Se va semnala ceaţã, asociatã cu chiciurã, mai ales dimineaţa şi noaptea, dar pe alocuri persistentã în mare parte din interval.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri în sudul Banatului, precum şi la munte unde pe creste va spulbera zãpada.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 21 decembrie

Deşi valorile termice vor marca o creştere, în special în regiunile vestice şi în Dealurile Subcarpatice, vremea va rãmâne rece în majoritatea zonelor, cu precãdere în cele joase din centru, sud şi est.

Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii mixte ce vor depune polei, în prima parte a zilei local în sud-vestul ţãrii, iar noaptea în nord şi în centru. La munte vor fi mai ales ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în special în zona montanã, viscolind sau spulberând zãpada pe creste.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în sudul Câmpiei Române şi în Lunca Dunãrii şi 5...6 grade în Subcarpaţii de Curburã; minimele termice vor fi cuprinse în general între -10 şi 0 grade. În special în orele dimineţii va fi ceaţã.


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul COLD 4/6 MARY 4, CHRIST 6, ELIJAH 6; Cold 4/5 Mary 4, God 5, Jesus 5; THE COLD 15 ELIJAH 15; CO.LD. CO-Cosmos, LD-Loud. The loud Cosmos of Christ and Elijah.

18 decembrie 2018 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.