Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Turneul WTA de la Bucureşti a fost confirmat şi pentru sezonul 2019, conform calendarului publicat la jumătatea lunii octombrie pe site-ul oficial al Asociaţiei Jucătoarelor Profesioniste de Tenis. Cu toate acestea, preşedintele FRT, George Cosac, prezent la Gala Tenisului Românesc, a explicat pentru ProSport care este situaţia la zi în tratativele pentru păstrarea celei mai importante competiţii WTA din ţara liderului mondial, Simona Halep.

"Încă suntem în pole-position (n.r. - pentru organizarea turneului), dar nu este nimic sigur, de aceea nici nu am anunţat nimic. Ne dorim să îl facem, pretenţiile proprietarului sunt destul de consistente. Dar, cred că valoarea sportivelor din România, performanţele obţinute de ele ne îndreptăţesc şi ne dau energia necesară să putem să ţinem turneul mai departe. Sigur, este o problemă financiară. Din păcate, am avut un 2018... probabil suntem singura Federaţie care nu a beneficiat de suportul principalului partener - Ministerul Tineretului şi Sportului. Sper ca aceste probleme să se rezolve şi să intrăm într-o normalitate şi noi", a declarat George Cosac, pentru ProSport.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.