Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei pentru cultură a Camerei Deputaţilor, Gigel Ştirbu, îi va solicita, în baza legii 544, preşedintelui - director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, să îi comunice ce salarii au consilierii şi diverse persoane cu funcţii de conducere de la radio, iar în cazul în care nu le primeşte va cere un audit al Curţii de Conturi la această instituţie.

"Vă voi solicita în baza legii 544 aceste date vizavi de aceste salarii ale consilierilor şi ale diverselor funcţii de conducere din instituţia dumneavoastră şi, în situaţia în care nu mi le veţi pune la dispoziţie, voi solicita un audit al Curţii de Conturi, luându-mi totodată şi libertatea, în calitatea mea de parlamentar, să mă adresez şi pe cale judecătorească împotriva instituţiei dumneavoastră, pentru că aţi fost atâţia ani de zile pe acest scaun, ştiţi destul de bine ce întrebări i-aţi adresat şi predecesorului dumneavoastră şi celorlalţi care au condus instituţia. (...) Trebuie să fim în cunoştinţă de cauză atunci când ne vom exprima votul pe bugetul instituţiei pe care o reprezentaţi", a spus Ştirbu la finalul audierilor preşedintelui - director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, la Comisia pentru cultură.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.