Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis spune că impozitarea Bisericii este o chestiune care trebuie judecată foarte bine și că mai întâi trebuie rezolvate problemele care trenează de la Revoluție încoace privind restituirea bunurilor bisericilor. "Să nu ne grăbim foarte tare în a veni cu o soluție", a afirmat șeful statului.

”Asta cu impozitarea e o chestiune care trebuie foarte bine judecată. Nu există o singură biserică în România. Biserica Greco-Catolică nu a primit nici până acum ceea ce îi aparține. Sunt alte biserici care de zeci de ani solicită să li se restituie ceea ce au avut. E o chestiune ce poate fi discutată, dar bine gândită, după ce se rezolvă problemele care trenează de la Revoluție încoace. Să nu ne grăbim foarte tare în a veni cu o soluție”, a declarat președintele Klaus Iohannis marți seară, la o dezbatere cu tinerii, întrebat despre impozitarea Bisericii.

Impozitarea Bisericii și Armatei ar fi una dintre variantele luate în calcul de Ministerul Finanțelor pentru a se încadra, în 2019, în ținta de deficit de 3%, susținea recent senatorul PNL Florin Cîțu.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.