Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O femeie din Iași a fost înjunghiată de propriul soț, înainte ca aceasta sî plece la serviciu. Victima a ajuns de urgență la spital și a fost supusă unei operații chirurgicale.

După ce a înjunghiat-o, femeia a căzut pe jos și a stat așa câteva ore până să fie dusă la spital.

Bărbatul de 40 de ani a recurs la acest gest șocant pe motiv că îi lipseau bani din portofel. Se pare că acesta și-a repemeditat gestul fiindcă cu o seară înainte i-a mărturisit unui vecin ce are de gând să facă.

“Soţul meu s-a întâlnit cu el şi i-a spus că-şi taie nevasta. Deci el avea în gând mai demult să facă asta şi i-a spus cum să faci asta, nu te gândeşti la copii? A doua zi dimineaţă a venit la noi după bandaj, nu aveam, dar ce ai făcut? Am tăiat nevasta. Cum s-o tai?”, a spus o vecină, conform știrileprotv.

Femeia a ajuns la spital și le-a povestit și medicilor ce s-a întâmplat. Acum încearcă să-i salveze viața.

“Din declaraţiile făcute în urgenţă, pacienta a fost victima unei agresiuni în mediul familial, soţul fiind cel care a produs aceste plăgi. Plăgile erau penetrante în abdomen, astfel că din urgențe a ajuns direct în sala de operaţie, în clinica chirurgicală de gardă”, a explicat Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD.

Agresorul a fost reţinut de anchetatori, iar astăzi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Riscă să petreacă 12 ani după gratii pentru fapta sa.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.