Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Anul 2018 se încheie cu investiții-record în Portul Constanța. Este cu siguranță cel mai bun an în ceea ce privește investițiile realizate de operatorii portuari, adică de companii private. „Contractele semnate de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța sunt de peste 65 de milioane de euro. La privați suma depășește binișor 150 milioane de euro”, a declarat, la solicitarea „României libere”, directorul CNAPMC, Dan Nicolae Tivilichi.

Acesta a punctat două lucruri: că investițiile companiei sunt reprezentate, în totalitate, de fonduri europene și că o parte dintre investițiile operatorilor privați sunt deja finalizate. „A fost un an bun pentru Portul Constanţa, din toate punctele de vedere, nu a fost un an uşor, ne aşteaptă un an cu multe obiective, cel puţin cinci proiecte noi de finanţare. Ne aşteaptă un an în care ne propunem în continuare să mergem pe trendul de creştere al traficului, de a repara şi de a întreţine infrastructura portuară. Un an în care au demarat şi s-au şi finalizat investiţii ale operatorilor privaţi în Portul Constanţa şi sperăm să urmăm în continuare acest trend ascendent”, a precizat Tivilichi.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.