Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul prim-ministru Dacian Cioloş a anunţat marţi că Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS) va depune la Curtea de Apel o cerere de suspendare a oricărui act administrativ care ar putea fi elaborat la nivelul Guvernului în vederea modificării Codului penal şi a Codului de procedură penală şi a adoptării unor reglementări referitoare la amnistie şi graţiere, transmite Agerpres.

Totodată, Cioloș a salutat decizia președintelui Klaus Iohannis de a participa la ședințele de Guvern în încercarea de a împiedica tentativa de adoptare a unei ordonanțe privind amnistia și grațierea.

Integral pe HotnewsComentarii

MOS ION ROATA Cu adevarat SUNTEM O TARA DE NEBUNI! Oare de ce nu se initiaza o procedura in instanta pentru suspendarea si apoi anularea atributiunilor legiuitorului, respectiv Parlamentului, in ROMANICA! Numai sa gandesti o astfel de masura, arata capacitatea "telectuala" a initiatorului! Apoi, sunt modificari mai mult decat necesare avandu-se in vedere ca privesc articole de lege declarate neconstitutionale de CCR! Se doreste ca hingherii justitiei sa foloseasca in continuare aceste articole in "marsul lor triumfal" de abuzare, haituire si hartuire a cetateanului roman de rand, la comanda politica a gruparii de tip mafiot care a pus stapanire pe justitia romana. Daca Luluta s-a sters la fund cu CONSTITUTIA ROAMNIEI, PRES-ul Romaniei la fel de ce nu ar proceda idem si ... initiatorul! PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

18 decembrie 2018 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.