Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis la toate şedinţele Executivului ar echivala cu încălcarea principiului competenţelor partajate ale instituţiilor, autorităţilor şi puterilor statului.

”Eu sunt convins că declaraţia (preşedintelui Klaus Iohannis - n.r.) este una politică, pentru că dacă ar fi una instituţională, ar trebui - bănuiesc că dl. preşedinte ştie foarte bine prevederile Constituţiei şi care sunt prerogativele sale în această privinţă - ar însemna dacă ar dori să participe la toate şedinţele de guvern să încalce principiul competenţelor partajate ale instituţiilor, autorităţilor şi puterilor statului”, a declarat pentru MEDIAFAX Toni Greblă.

Integral pe MediafaxComentarii

Individul se vrea și pace în moțul trebii cu președinția rotativă a UE!!! Adică să poată spune în campania electorală că se ducea dracului mUE, dacă nu lua el hățurile la Bucale! Măh, pe prostălăul ăsta îl citește și un copchil de țâță! Îl apucă acum hărnicia, după ce timp de trei ani a hălăduit prin concedii și vacanțe. De asemenea, prin prezența forțată la gubern vrea să dovedească onor statului paralel, adică statului securist și mafiot, precum și oastei #rezistace a acestuia, că EL, ci nu Dacian Julien Uranache, merită să fie susținut pentru o nouă Cuminecătură la Cotroceni.

19 decembrie 2018 12:52

Ciobanu Mircea Bai lingaule poate te aranjeaza un mare miting cu Johannes in frunte si maturarea ptr totdeauna a PCR -ului din Romania. Si nu va fi ca-n 89 ptr ca oamenii sunt altii. Voi psd-eii veti putrezi in puscarie.

19 decembrie 2018 11:28

v Ba astia de la Media Fax, nu v-ati convins inca ca Ghiolbanis face ce vrea, chiar daca incalca Constitutia, doar nu este prima data.

18 decembrie 2018 23:40

Vasile Mircea Cum dracu, totzi cei urmaritzi de justitzie i-si dau cu parerea !?!....ca s-a umplut la refuz PSD-ul de dinashtia certatzi cu legea....si le-ar veni "manusha" Gratzierea si Amnistia....

18 decembrie 2018 15:35

Faceți loc, au apărul DILETANȚII, DROGAȚII din #rezist, #vavedem ..... Marius Ivănescu este cel mai mare, dintre proști

18 decembrie 2018 15:04

Toni Grebla infractor "scapat" printr-o chichita avocateasca, dar de vinovat stai linistit ca esti vinovat. Te stie o tara intreaga, asa ca taci si la loc comanda!

18 decembrie 2018 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.