Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat la Digi24, că președintele Klaus Iohannis „în loc să fie mediator, a fost distrugător”, după ce șeful statului a anunțat marți că va merge la ședintele de Guvern.

„Nu e nimic nou dacă (Klaus Iohannis n.r.) participă la ședința de Guvern. E dreptul Guvernului de a stabili ce introduce pe ordinea de zi. Dacă Guvernul consideră să introducă prioritar anumite proiecte, nu e nimic nou. Președintele nu poate opri Guvernul să-și facă activitatea”, spune Florin Iordache.

„Președintele, înainte de toate, ar trebui să fie preocupat să dea un aviz la proiectul de buget, a fost blocat pentru că nu s-a obținut un aviz în CSAT, dar repet, președintele înainte de a bloca, poate să facă ceva constructiv.

Integral pe Digi24Comentarii

Bufonul Parlamentului! Cand il vad pe garbovitul asta imi amintesc de un comic francez, Jean Lefebvre. Totul e comic in omul asta mic, care se vede buricul Parlamentului. Mai bine decat mediator voi l-ati fi vrut de-a dreptul complice la matrapazlicurile voastre.

18 decembrie 2018 13:40

Gheorghe Craioveanu Foarte bine este ca va distruge pe voi hoti si penali imputit din Psd-Alde,,dar pe tine jegule daca te prin pe strada iti scot toti dinti din gura...

18 decembrie 2018 12:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.