Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Este un demers politicianist, care, din capul locului, este sortit eșecului. Nu poate nimeni să facă o plângere penală împotriva Președintelui. Iar pentru înaltă trădare, este o procedură foarte complicată parlamentară, care, în primul rând, nu are niciun suport. Este o fantezie a pesediștilor”, a spus Iohannis, la Viena, la solicitarea jurnaliștilor.


Comentarii

FRATELE HANS Chiar așa crezi tu, herrule? Abia aștept să te văd în boxă!

20 decembrie 2018 6:20

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat duminica in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....Sa vedem Domnule Manda: tzi-ar conveni ca ibovnica Olgutza sa fie violata unde-o prinde vreunul din cei eliberatzi din puscarie ???....De ce s-o faca numai cu femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de duminica ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....Sa vedem Madam Carmen Dan daca tzi-ar place ca fi-tu sa fie abuzat sexual ???...O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

19 decembrie 2018 9:48

Ion fara tara. Da, dragi postaci, Johannis sa plece si sa-l punem in fruntea tarii pe regele rromilor ca si asa ne conduc penalii, agramatii si incompetentii.

19 decembrie 2018 9:21

v Ghiolbanis daca ai dreptate ar fi mare pacat. Prin tot comportamentul tau meritai sa fi dat in judecata ca penal, cred ca de mai multe ori, deoarece ti-ai depasit cu mult atributiile de presedinte.

19 decembrie 2018 0:09

Ce mai proasta perioada din istoria post-decembrista Concomitent ne-am nimerit cu cel mai ticalos regim (PSD-ul lui Dragnea) si cu cea mai slaba opozitie de dupa '89. Doar Iohannis ce mai incearca sa le puna frana nemernicilor, care au aujns sa faca din justitie o gluma proasta (hotararile judecatoriesti sunt considerate abuzuri, completurile de judecata se schimba dupa bunul plac, CCR-ul a ajuns un fel de SRL PSD-ist). Jale de tara asta!

18 decembrie 2018 12:09

Ecce Kurrupt Deci practic mâncătorul de căcat a recunoscut că ecce vinovat de înaltă trădare. Ca de obicei întârziatul mintal le zice bine pe românește printre linii... Dicktatorul mult iubit altfel probabil a ghicit că nu va fi un proces simplu de câteva ore cu executare în ziua de Crăcăciun. O fi el repetent permanent cu abonament dar chiar și neuronii lui pe lângă faptul că unu cu unu face doi, știe că așa ceva ecce imposibil.

18 decembrie 2018 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.