Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul de la Bucureşti şi-a arătat adevărata faţă, în timp ce România se pregăteşte să preia preşedinţia semestrială a Consiliului European, iar partidul comunist, care se presupune că a murit, este cât se poate de viu, scrie Robert Schwartz într-un editorial Deutsche Welle, citat de News.ro.

Există o direcţie care provine de pe vremea manipulării literare şi ideologice a „realismului socialist” în România, potrivit căria „partidul e în toate, în toate lucrurile care există acum şi în toate lucrurile asupra cărora soarele va zâmbi mâine”, îşi începe Schwartz editorialul.

Acest sentiment, care provine din cea mai neagră perioadă a dictaturii comuniste în România, este adevărat astăzi - la aproape 29 de ani de la ziua căderii comunismului în această ţară din sud-estul Europei. Sau mai degrabă rămâne adevărat, adaugă el.

Integral pe Digi24Comentarii

Bine, si moaca (de hoit a) EURO-groparei Merkel A. (secretar al Tineretului Comunist cu Agitatia si Propaganda, scolita la Moscova, n.m.) - cu ce aduce, ce ea e mai frumoasa - sau "persoana" nu (mai) traieste si n-am aflat eu?! Cu respect, Paulus

18 decembrie 2018 22:33

Germania a săpat în două rânduri groapa Europei! Acum o mănâncă iar în cur! În primul război mondial l-a stipendiat din greu pe Lenin (alături de bancherii evrei din America) să-i reușească revoluția bolșevică. În cel de al doilea, poporul german a fost trup și suflet alături de Hitler ca să cucerească Europa! Că n-a luptat numai cu prietenul său inițial, tovarăsul Stalin, care l- ajutat să-și refacă armata și economia, ci și împotriva restului Evropei. După război, prin Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, azi UE, Germania a pornit la cucerirea Evropei prin mijloace economice. Acum, prin alinierea la soroșism și stimularea migranților, contribuie la dispariția națiunilor europene: Într-un cuvânt, a nație distructivă, criminală și antieuropeană, care a mizat pe bolșevism și nazism, iar acum pe neomarxim. Nu degeaba Marx s-a născut și a fost alăptat de cultura germană, nu degeaba Școala de la Frankfurt a fost locul unde a cuibărit neomarxismul! Si idiotul ăsta de jurnalist sas, ajuns din Românica taman la DW, acuză România de comunism! România care a luptat în munți cu arma în mână aproape două decenii împotriva comunismului! România care a alungat bolșevismul lui Bela Kun din Ungaria, unul din focarele comuniste din Europa, alături de cel din ... Bavaria!!!

18 decembrie 2018 20:56

v Insul Schwarz, vad ca scrie ca la Scinteia. Indiferent de optiunea Romanilor. Cred ca cei din vest nu au dreptul sa se bage in optiunile politice din tara. Ba mai mult ei ataca de fapt oricine nu este cu Ghiolbanis (o fi intimplare?). Pina acuma il criticau pe Ponta, plagiator, actionat in judecata, etc. Acuma daca a fost schimbat, toate "focurile" sint puse pe Dragnea. Daca va fi schimbat Dragnea vor gasii diverse "bube" si inlocuitorului. Parca nu este in regula aceasta atitudine a lui Schwarz si al altora. Din cite stiu, noi nu am facut "aprecieri" asupra Merkeloaiei sau a guvernului german.

18 decembrie 2018 15:52

Stefan Dragnea, de pe unul dintre yahturi detinute Mircea Nica, imi placi enorm. Te-as fute-n cur nonstop!

18 decembrie 2018 14:14

ppp Deschideti ochi ROMANI! Din pacate ziaristul de la Deutsche Welle are dreptate. Treziti-va pana nu este prea tarziu...

18 decembrie 2018 13:20

Fața hidoasă și înspăimântătoare a NAZISMULUI este vie în Germania! Guvernul de la Berlin și-a arătat adevărata față, în această perioadă. Această manipulare, NAZISTĂ, provine de pe vremea lui Hitler. Acest sentiment, care provine din cea mai neagră perioada a dictaturii NAZISTE în Germania, este astăzi VIE, NEVĂTĂMATĂ și DORNICĂ DE REAFIRMARE. Germania NAZISTĂ, este astăzi prezentă în politica europeană și mondială. Germania NAZISTĂ nu uită faptul că Armata Română a întors armele!

18 decembrie 2018 12:28

Отвратительное и пугающее лицо нацизма живо в Германии! Правительство Берлина показало свое истинное лицо в этот период. Эта манипуляция, NAZISTĂ, происходит со времен Гитлера. Это чувство, которое происходит из худшего периода диктатуры НАЗИСТЫ в Германии, сегодня ВИЭ, УНИКАЛЬНО и ДЕЙСТВИТЕЛЬНО ГОТОВО. Германия NAZISTĂ, сегодня присутствует в европейской и мировой политике. Нацисты Германии не забывают, что румынская армия вернула оружие!

18 decembrie 2018 12:27

The hideous and frightening face of Nazism is alive in Germany! The Berlin government has shown its true face during this period. This manipulation, NAZISTĂ, comes from the time of Hitler. This feeling, which comes from the worst period of the NAZISTE dictatorship in Germany, is VIE today, UNIQUE and REALLY READY. Germany NAZISTĂ, is today present in European and world politics. Germany Nazis does not forget that the Romanian Army has returned the weapons!

18 decembrie 2018 12:26

Das abscheuliche und erschreckende Gesicht des Nationalsozialismus lebt in Deutschland! Die Berliner Regierung hat in dieser Zeit ihr wahres Gesicht gezeigt. Diese Manipulation, NAZISTĂ, stammt aus der Zeit Hitlers. Dieses Gefühl, das aus der schlimmsten Zeit der NAZISTE-Diktatur in Deutschland stammt, ist VIE heute, EINZIGARTIG und WIRKLICH BEREIT. Germany NAZISTĂ ist heute in Europa und in der Weltpolitik präsent. Deutschland Nazis vergisst nicht, dass die rumänische Armee die Waffen zurückgegeben hat!

18 decembrie 2018 12:25

Le visage hideux et effrayant du nazisme est vivant en Allemagne! Le gouvernement de Berlin a montré son vrai visage pendant cette période. Cette manipulation, NAZISTĂ, vient du temps de Hitler. Ce sentiment, qui provient de la pire période de la dictature NAZISTE en Allemagne, est aujourd'hui VIE, UNIQUE et VRAIMENT PRÊT. Germany NAZISTĂ, est aujourd'hui présent dans les politiques européennes et mondiales. Allemagne Les nazis n'oublient pas que l'armée roumaine a rendu les armes!

18 decembrie 2018 12:24

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat duminica in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....Sa vedem Domnule Manda: tzi-ar conveni ca ibovnica Olgutza sa fie violata unde-o prinde vreunul din cei eliberatzi din puscarie ???....De ce s-o faca numai cu femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de duminica ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....Sa vedem Madam Carmen Dan daca tzi-ar place ca fi-tu sa fie abuzat sexual ???...O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

18 decembrie 2018 12:20

anti-UE Muie....DW ! Muie !!!

18 decembrie 2018 11:59

iulian Poate asa mai dispare putin din cea a neo-colonialismului, mascat de asa-zise valori europene

18 decembrie 2018 11:25

Konrad Uitati-va la Merkel a voastra, fascistilor! Nu v-a disparut Riech-ul si Rasa Ariana din capetele bostanoase si criminale.... Hoti si jigodii ce sunteti nemti de kkt! Ati mintit o Lume intreaga cu softuri falsificate doar sa va vindeti tinichelele!!!! Nu va e rusine?

18 decembrie 2018 11:18

Fritz "V" iarasi esti cu nasul in Arsch la Johannis?

18 decembrie 2018 11:02

Gicu @@ v @@... Esti inca in ospiciu??? sau te-au "gratiat"? Nu uita sa-ti iei medicamentele !!!

18 decembrie 2018 10:58

Ecce Kurrupt Nazismul din Deutschland Uber Alles însă evident a murit și a rămas mort și îngropat. Lucru adevărat bineînțeles până când la Eurovizion 2014 a înviat și s-a ridicat din cenușă precum pasărea Phoenix. Konchita Wurst a strâns din buci și ne-a arătat nu fața urâtă ci arianusul extrem de atractiv al nazismului care din nou ne zâmbește dar de data asta multilateral colorat precum soarele care iese după ploaie și ne arată tuturor kurcubeul.

18 decembrie 2018 10:52

v Cu ce drept condamna procurorii violatori, ucigasi, talhari? Huoo Ghiolbanis! A fost ofiter nazist in tinerete!

18 decembrie 2018 10:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.