Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii doljeni au reținut 13 bărbați, luni, 17 decembrie, în urma scandalului din 9 decembrie de la Calafat. Atunci, mai multe persoane au provocat o încăierare în plină stradă, iar un poliţist chemat să restabilească ordinea - care a folosit un spray lacrimogen - a fost lovit cu o bâtă de unul dintre scandalagii.
Înainte de rețineri, agenții au făcut 12 percheziţii la locuinţele mai multor persoane din municipiul Calafat, județul Dolj, cei 13 fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi lovire sau alte violenţe. Ei sunt acuzaţi că, în ziua scandalului, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unei femei din Calafat şi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, participând şi la o încăierare, apoi au lovit un alt bărbat, din aceeaşi localitate.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.