Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atmosfera devine din ce în ce mai încărcată. Cu fiecare zi se produc atacuri și mai violente decît cele de ieri. Un soi de ură oarbă încarcă puștile fiecărei tabere. Duminică, Liviu Dragnea a cerut întocmirea plîngerii pentru înaltă trădare. Acuzația pare lipsită de minte. Liviu Dragnea nu deține probe nici la achizițiile de armament din Germania, nici de la presupusul răspuns al lui Klaus Iohannis la întrebarea lui Donald Trump. Se spune că în vizita la Casa Albă, președintele american ar fi întrebat dacă poporul român (sau România) poate plăti 2 % din buget, adică 4 miliarde în fiecrare an. Iar Klaus Iohannis ar fi spus bățos și mîndru, de parcă ar fi plătit o chirie:

-Sigur că da!

N-are Dragnea o asemenea înregistrare și dacă ar avea-o ea tot nu este probă de înaltă trădare. N-ar proba decît un comportament de președinte mediocru și slugarnic și nimic altceva.

Integral pe CotidianulComentarii

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat duminica in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....Sa vedem Domnule Manda: tzi-ar conveni ca ibovnica Olgutza sa fie violata unde-o prinde vreunul din cei eliberatzi din puscarie ???....De ce s-o faca numai cu femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de duminica ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....Sa vedem Madam Carmen Dan daca tzi-ar place ca fi-tu sa fie abuzat sexual ???...O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

18 decembrie 2018 12:24

Dragnea către PSD: Am furat destul, să ne iertăm şi s-o luăm de la capăt. Liviu Dragnea, vrea musai Ordonanță de Urgență pentru amnistie și grațiere. Iohanis si Societatea Civila nu vrea iertarea hotilor. Cine are dreptate? Ghici ghicitoarea mea.

18 decembrie 2018 0:57

v Poate asa se vor convinge si unii care l-au votat pe Ghiolbanis, ce caracter are. La tot ce propune guvernarea este contra. Are un caracter infect, razbunator si nu poate accepta sa piarda.

17 decembrie 2018 23:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.