Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că îşi doreşte de ziua sa de naştere ca „România să fie respectată”.

„Eu, în calitate de premier, am să cer pentru ţara mea să fie întotdeauna tratată cu demnitate, să fie întotdeauna respectată şi să nu se mai întâmple, aşa cum a fost în alţi ani, să acceptăm ceea ce ni se impune, fără a avea propria noastră opinie, să acceptăm să fim criticaţi, când cu toţii ştim că nu merităm acest lucru, să acceptăm să fim sancţionaţi numai pentru că suntem o ţară din estul Europei”, a afirmat duminică Viorica Dăncilă.

Luni, la briefingul de la Bruxelles al Comisiei Europene, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a fost chestionat de o jurnalistă despre declarația Vioricăi Dăncilă.

„Cei care spun aceste lucruri ar trebui să știe că, dacă există o instituție care a discutat în mod constant despre nevoia de a conecta estul cu vestul, aceasta este Comisia Europeană. Și Jean-Claude Juncker (președintele Comisiei Europene - n.r.), prin discursul său despre starea Uniunii, cu toată munca pe care am depus-o pentru a ne asigura că nimeni nu este lăsat în urmă și cu toate investițiile noastre pe probleme specifice cum ar fi calitatea dublă a produselor alimentare... Deci, sincer, cei care spun aceste lucruri ar trebui mai degrabă să ne urmărească mai îndeaproape. Înțeleg că e politică, că sunt multe interese în România, dar ar trebui să fim excluși din asta”, a răspuns reprezentantul Comisiei Europene.


Comentarii

Ecce Kurrupt Purtătorul de banane primordiale al Comisiei Arianusului a răspuns la întrebucere cocoțat pe o ramură mai joasă: Înțeleg că ecce politică și că noi neprihăniții suntem obișnuiți să aruncăm cu căcat și maiales diarie MCV fără sfârșit în infractorii penali de pretutindeni. Noi ne arătăm bucile roșii de babuini repetenți maiales înspre est dar de fapt noi dorim cel mai mult să ne conectăm cârnațul cu sfinkterul infractorilor inferiori, să-i educăcăm și să trăim cu toții veșnic fericiți.

17 decembrie 2018 20:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.