Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că se discută prea mult despre Ordonanța pe amnistie și grațiere și că ministrul Justiției, Tudorel Toader, ar trebui să o pună în practică urgent.

"Eu cred că discutăm prea mult timp acest lucru. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat. Așa cum am spus de multe ori, trebuia dat de mult. Dar vom vedea când se va alege acest moment de către ministrul Justiției și de către Guvernul României. Domnul Tudorel Toader trebuie să pună în practică acest lucru pentru că el, după cum știți, la Consiliul Național, i s-a cerut expres de către toată lumea ca să pună în practică și să vină cu o ordonanță de Guvern, cu un text de ordonanță cât de urgent posibil”, a spus Cătălin Rădulescu.

Deputatul a mai spus că Ordonanța privind amnistia și grațierea ar trebui să includă și faptele de corupție.

"Eu cred că ordonanța asta trebuie să amnistieze. Asta e foarte clar că asta vreți să auziți de la mine - toate faptele, mai puțin faptele care țin de chestiuni legate de violență, de proxenetism, de violuri, de omoruri. Tot ceea ce este împotriva intimității persoanei, terorism. (...) Și faptele de corupție (să fie incluse în ordonanță - n.r.)” a adăugat deputatul PSD.

„Trebuia dată (amnistia şi graţierea - n.r.) anul acesta, pentru că este anul Centenarului şi am vorbit cu deputaţi străini, ieri am vorbit cu deputaţi italieni care au spus că în Italia s-a dat din cinci în cinci ani prin OUG, nu prin Parlament. În mod normal, dacă în toate ţările un act de clemenţă este dat prin bunătatea statului faţă de oamenii care au greşit şi recunosc sau faţă de cei care poate nu au greşit şi sunt nevinovaţi, eu cred că discutăm prea mult acest lucru, eu cred că acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat", a mai spus Rădulescu.


Comentarii

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat ieri in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....De ce pe femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de ieri ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

18 decembrie 2018 12:03

MOS ION ROATA Amnistia si gratierea au rolul de a repara putin din nedreptatile savarsite de statul roman, prin intermediul (in)justitiei. Gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romana, a recurs la epurari politice, la impunerea guvernelor prin decizii impuse de acesta enclava de tip mafiot cunoscuta sub denumirea de DNA! Luarile de pozitie fata de includerea faptelor de coruptie in masura necesara, sunt puerile. Este mai mult decat cunoscut faptul ca, epurarea politica a fost realizata prin fabricarea de dosare penale(la comanda politica), bazate pe acuzatii de coruptie. Din acest motiv este necesar ca aceasta masura sa vizeze in primul rand faptele de coruptie(in adevar aceste asazise fapte, imputate prin acuzatii indirecte, prin scenarii nefondate si neprobate, dar totdeauan finalizate cu condamnari in baza protocoalelor si a parteneriatelor impuse de acestea)! Amnistia si gratierea nu este insa masura care sa asigure o mica mangaiere, fata de cei haituiti, hartuiti si abuzati de gruparea mafiota. Este necesar ca statul roman sa-si asume in intregime aceste grave erori si sa impuna totodata scoaterea in afara legii a acestor protocoale si a urmarilor nefaste produse de acestea. Sigur nici persoanele vizate de epurareea politica si nici familiile acestora nu vor fi pe deplin mangaiate prin repararea nedreptatilor savarsite, insa, asumarea erorilor de catre stat, va avea catusi de putin o sarcina amelioratoare. In rest : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

17 decembrie 2018 23:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.