Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis luni, o scrisoare prim-ministrului României, Vasilica-Viorica Dăncilă, prin care îi solicită agenda de lucru a fiecărei şedinţe a Guvernului, după ce ministrul Justiţiei a afirmat că la PSD s-a agreat că amnistia şi graţierea vor fi ultima soluţie.

”Stimată doamnă Prim-ministru, în vederea exercitării prerogativelor stabilite de art. 87 din Constituţie, vă solicit să îmi transmiteţi agenda de lucru a fiecărei şedinţe a Guvernului. Învederez că obligaţia comunicării este prevăzută de art. 39 din Regulamentul privind procedurile, la nivelul Guvernului, pentru elaborarea, avizarea şi prezentarea proiectelor de documente de politici publice, a proiectelor de acte normative, precum şi a altor documente, în vederea adoptării/aprobării, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 561/2009. Potrivit dispoziţiilor menţionate, agenda de lucru a şedinţei Guvernului se comunică autorităţilor publice interesate, împreună cu proiectele de documente de politici publice, proiectele de acte normative sau alte documente, precum şi documentele însoţitoare respective, cu cel puţin 24 de ore înainte de ziua şedinţei Guvernului”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

eu Haznaua 3 face noi victime !!!!

18 decembrie 2018 19:13

Ecce Kurrupt Klauss Arianus Repetentus Johannus cere permisiunea doamnei profesoare să se uite în catalog la notele colegilor și evident la nota pe care a primit-o la examenul de corigență... Ecce încă tot cu temele constituțional nefăcute dar dorește să facă o colăbăreală în fața clasei așa cum i-a propus doamna profesoară pentru o ultimă șansă de promovare...

18 decembrie 2018 13:05

Kasper A ramas neamtul fara hartie igienica- kur-papir??????? Sa-i de DWelle si cei care au facut presiuni la el pentru a primi trasnportatorii europeni in Romania..... Jigodiile nu se dezmint!

18 decembrie 2018 11:20

Băi kkt NAZIST ce ești?! dar tu te crezi la scoale in Agnita? Unde cereai carnetul la copii de ciobani din Sibiu? Hai dispari JEG NAZIST !!!!!!

17 decembrie 2018 22:29

După ce că-l cheamă KWJ ... se mai și cacă, zi de zi, și în potecă, adică în capul românilor. Ăsta e politician, sau sinucigaș? Președinte, sau păpușă cu cheiță a securiștilor școliți de Soros? Cum este papagalul din moțul SRI. La SRI e ca la moară. Pleacă unul, vine altul, dar tot de-al lui Soros!!! Poate găsește Trump câteva minute să se ocupe și de problema asta. Se aude că domnul Soros ar urma să aibă o rezervă medicală de lux în spitalul de 500 de milioane de parai, pe care îl construiește Trump la Guantanamo. Să vedem pe unde scot cămașa și globaliștii de la București! Și luați aminte, #rezistacilor, că vestele galbene de la Paris și, în curând, din toată Europa, lupta exact împotriva a ceea ce reprezentați voi în România! Niște spălați pe creier, hrăniți cu coprolitele reziduale ale soroșismului!

17 decembrie 2018 19:59

alupigus Tu la sedinte jigodie ? Muieeee , KWJ !

17 decembrie 2018 19:12

Pute Joianis nu e interesanta ca sedintele se tin la Bucuresti ,tu ai crezut ca se tin la Paris ,New York ,Berlin ,nu nici macar la Sibiu !!

17 decembrie 2018 16:53

v Ba Ghiolbanis ai vorbit la telefon cu madam Dancila si ti-a spus ca nu te primeste la sedintele de Guvern? Sedintele astea se tin secrete de trebuie sa ceri un plan desfasurator al lor?

17 decembrie 2018 16:15

ALEXANDRU LAPUSNEANU Din analiza art. 87 din CONSTITUTIA ROMANIEI niciuna dintre prevederi nu permite aceasta imixtiune! insa ce sa mai discutam in conditiile in care de nenumarate ori PRES -ul ROMANIEI s-a sters la ... cu CONSTITUTIA! La fel si cu prevederile art. 39 din H.G. nr. 561/2009! inca o data se dovedeste ca legile si respectarea lor este atributul cetatenilor romani de rand si nicidecum a nomenclaturii post - decembriste!CURAT, MURDAR NENE IANCULE!

17 decembrie 2018 14:15

Agenda de mers la pipi și la caca n-o vrea bovina asta?! De cuvântul DEMOCRAȚIE n-ați auzit, idioților?! Vreți doar dictatura minorității, s-au, dacă se poate, a unui unui singur hoț de case și nu numai?! Cum dracu vedeți voi paiul din ochii unora și nu zăriți nici din întâmplare bârna din ochii voștri?! Vreți să vă închinați la un morman de prostie, corupție și trădare de țară mai mare decât piramida lui Keops?! Atât vă duce mintea?!

17 decembrie 2018 13:55

Vasile Mircescu Numai Solutzia Islandeza ne mai scoate la suprafatza....Daca nu se radicalizeaza miscarea de oprire a delirului PSD-ist prin aruncarea cu oua clocite peste costumatziile lor de lux, peste limuzinele lor de lux si cu vopsea la gardurile vilelor si conacelor lor de lux nu-i mai putem opri din infernul ce ni-l pregatesc...Ceausescu si regimul lui a fost "mic copil"....pe langa ce ne asteapta cu idiotzii astia la putere, cu Dragnea Teroristul lor cu tot........

17 decembrie 2018 12:58

sase case Iohannis este diliu? Pai, este omul asta sanatos la cap? Cere de la altii ceea ce el nu face? Respecta diliu Constitutia?

17 decembrie 2018 12:00

"Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE", L. Orban.

17 decembrie 2018 11:31

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat ieri in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....De ce pe femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de ieri ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

17 decembrie 2018 11:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.