Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codul Penal şi Codul de Procedură Penală vor fi modificate, cel mai probabil, printr-o singură ordonanţă de urgenţă, a declarat Tudorel Toader, luni dimineață la prima oră. O primă formă a acestei act normativ se află în lucru, în acest moment, la Ministerul Justiţiei. El a mai spus că amnistia şi graţierea ar putea fi ultima soluţie pentru corectarea unor abuzuri, el explicând însă că, dacă vor exista alte opţiuni, vor fi aplicate acelea.

„Lucrăm la un draft, un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea codului penal și codului de procedură penală în acord cu deciziile CCR și pentru transpunerea celor două directive: confiscarea extinsă la codul penal și consolidrarea prezumției de nevinovăție la procedură penală. Mă voi consulta cu doamna prim-ministru, nu vom propune două ordonanțe de urgență, ci una singură”, a spus Toader, luni dimineață.

Integral pe Digi24Comentarii

Să nu îndrăzniți, asasinilor! CCR ar putea arunca în aer Justiția din România! Cod ROȘU! Dacă protocoalele vor fi declarate neconstituționale sau ilegale azi, efectul previzibil și urmărit va fi eliminarea din procese a probelor obținute cu aplicarea lor, dar și revizuirea hotărârilor pronunțate deja pe baza unor probe astfel obținute. Și nu este vorba numai despre dosare de corupție. Este vorba despre toate dosarele la care SRI a participat prin supraveghere tehnică la strângerea probelor. În primul rând, sunt foarte multe dosare DIICOT, care au presupus aceasta cooperare, deci discutăm despre trafic de droguri, persoane, clanuri mafiote, criminalitate cyber, terorism etc. Mare parte din ce a lucrat DIICOT cât timp protocoalele au existat, adică până în februarie 2016, va fi pus sub semnul întrebării și, posibil, desființat, deși nu a fost nimic ilegal. comisarul.

18 decembrie 2018 0:37

MOS ION ROATA Amnistia si gratierea au rolul de a repara putin din nedreptatile savarsite de statul roman, prin intermediul (in)justitiei. Gruparea de tip mafiot si criminal care a pus stapanire pe justitia romana, a recurs la epurari politice, la impunerea guvernelor prin decizii impuse de acesta enclava de tip mafiot cunoscuta sub denumirea de DNA! Luarile de pozitie fata de includerea faptelor de coruptie in masura necesara, sunt puerile. Este mai mult decat cunoscut faptul ca, epurarea politica a fost realizata prin fabricarea de dosare penale(la comanda politica), bazate pe acuzatii de coruptie. Din acest motiv este necesar ca aceasta masura sa vizeze in primul rand faptele de coruptie(in adevar aceste asazise fapte, imputate prin acuzatii indirecte, prin scenarii nefondate si neprobate, dar totdeauan finalizate cu condamnari in baza protocoalelor si a parteneriatelor impuse de acestea)! Amnistia si gratierea nu este insa masura care sa asigure o mica mangaiere, fata de cei haituiti, hartuiti si abuzati de gruparea mafiota. Este necesar ca statul roman sa-si asume in intregime aceste grave erori si sa impuna totodata scoaterea in afara legii a acestor protocoale si a urmarilor nefaste produse de acestea. Sigur nici persoanele vizate de epurareea politica si nici familiile acestora nu vor fi pe deplin mangaiate prin repararea nedreptatilor savarsite, insa, asumarea erorilor de catre stat, va avea catusi de putin o sarcina amelioratoare. In rest : PACAT, PACAT DE SANGELE VARSAT!

17 decembrie 2018 23:37

sugi pula tudorele hai sictir in pizda matii!

17 decembrie 2018 22:28

Il popolo Mai tembelule, pentru niste abuzuri care probabil au fost ,daca au fost, tu vrei sa dai drumul la toti talharii si mai ales la toti politicienii care au furat din greu in aceasta tzara ?Tu crezi ca vei scapa asa de usor sau ti-a promis Dragnea vreun loc de refugiu eczotic ? Fiti sigur, veti platii cu totii !!

17 decembrie 2018 11:56

Mircea Draghici Dragi "#rezist" sau "#vavedem" si altzii....Facetzi un Webside special pe Net si scrietzi si afisatzi hartzi cu poze ale domiciilor acelor PSD-isti ce au aplaudat ieri in Casa Poporului cand s-a cerut de la Tribuna sa se dea Gratzierea si Amnistia....Ca valul de hotzi, talhari si borfasi sa-i fure pe ei si familiile lor....ca au de unde !!!....Afisatzi aceste adrese la iesirile din puscarii...sau datzi-le in mana direct xeroxate....Violatorii eliberatzi sa le violeze pe nora lui Dragnea, pe nora lui Dancila, pe nora lui Tudorel Toader, pe fica-sa lui Iordache....De ce pe femeile tinere obisnuite din popor.?!?...cele lovite si jefuite in casa liftului...Sau pedofilii eliberatzi sa se duca la copiii celor de ieri ce au aplaudat pentru Gratziere si Amnistie....O sa le vina mai greu ca atzi vazut alde Badalau, Iordache si totzii altzii cu ce garduri babane si-au imprejmuit viloaiele....si mai au si pistol de 9mm Beretta la purtator....Dar dragi eliberatzi cu noua gratziere, merita sa actzionatzi la aceste adrese ca-s plini de bijuterii de aur, tablouri scumpe si valuta forte....

17 decembrie 2018 10:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.