Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Seara de duminică, 16 decembrie, este una decisivă și plină de emoții, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatorii care îndrăgesc emisiunea „Exatlon”, dat fiind faptul că se joacă marea finală a competiției! Câștigătorii celor două finale, cea masculină și cea feminină, s-au luptat pentru marele trofeu, dar și pentru premiul de 100.000 de euro. Iată cine a câștigat unul dintre cele mai iubite competiții sportive!

În seara de duminică au avut loc ultimele eliminări înainte de marea finală care a decis învingătorul concursului sportiv. În dueluri au ajuns 4 concurenți, toți făcând parte din echipa „Războinicilor”: Iulian Pîtea, Alin Andronic, Beatrice Olaru și Corina Petruț. Alin Andornic a fost pus în situația de a juca pentru un loc în marea finală pe semnătura lui, căci nu a avut îndeajuns timp pentru a se putea reface după accidentarea pe care a suferit-o la picior.

Integral pe Click!